.....Kaliteli olmak…..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba değerli arkadaşlar.
Bu günlerden 3 yıl kadar önce  Kaliteli Olmak başlıklı yazımın bir arkadaş tarafından değerlendirilip ve burada sizlerle paylaşması ayrıca emeğe saygıda kusur etmemesi gerçekten duygulandırdı beni.
Sayfanın linki de yurt dışındaki bir arkadaşım tarafında bu sabah emailime gönderilmiş merak ettim bu sayfaya girdiğimde karşılaşmış olduğum bu görüntü karşısında çok müşerref oldum.
Teşekkürlerimi bir borç biliyorum hepinize.
Muhabbetle kalın.

Onur İMAMOĞLU
İstanbul - 2008

Son derece kaliteliyim valla,pahada ucuz etmeme bahmayın.
Pazarcılarda bir deyim vardır en iyi mal ucuz olandır diye.
O geldi aklıma şimdi,bir marka değilim belki ama, en az bir marka dakadar kaliteliyim.
Ve yazdıklaıma bakılırsa,megolomanın tekiyim hehehh

Kaliteli falan değilim sıradan basit bir insanım insanlığımı korumaya çalışıyorum.

onurimamoglu' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar.
Bu günlerden 3 yıl kadar önce  Kaliteli Olmak başlıklı yazımın bir arkadaş tarafından değerlendirilip ve burada sizlerle paylaşması ayrıca emeğe saygıda kusur etmemesi gerçekten duygulandırdı beni.
Sayfanın linki de yurt dışındaki bir arkadaşım tarafında bu sabah emailime gönderilmiş merak ettim bu sayfaya girdiğimde karşılaşmış olduğum bu görüntü karşısında çok müşerref oldum.
Teşekkürlerimi bir borç biliyorum hepinize.
Muhabbetle kalın.

Onur İMAMOĞLU
İstanbul - 2008

Rica ederim.
Şu anda ne kadar kaliteli bir insan olduğumu bir kez daha anladım Hocam. Sevgiler.

bu yazıyı çok beğendim ve hemen yazıp masamın karsısınakı duvarıma astım.

burada hem kaliteli olma ölçütlerini güzel paylaşan yazara hem de bu yazıyı yayımlayarak bize güzel - ayrıca önemli olduğunu düşüyorum- önemli yollar görmemizi sağlayan arkadaşa teşekkürlerimi iletirim.

Kendini en iyinle kıyaslamak sonuç getirir evet katılmamak mümkün değil.

Geri