.....Kaliteli olmak…..

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan .....Kaliteli olmak….. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,664 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı .....Kaliteli olmak…..
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan manas
O

onurimamoglu

Kullanıcı
7 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.ikizruhum.com
Merhaba değerli arkadaşlar.
Bu günlerden 3 yıl kadar önce  Kaliteli Olmak başlıklı yazımın bir arkadaş tarafından değerlendirilip ve burada sizlerle paylaşması ayrıca emeğe saygıda kusur etmemesi gerçekten duygulandırdı beni.
Sayfanın linki de yurt dışındaki bir arkadaşım tarafında bu sabah emailime gönderilmiş merak ettim bu sayfaya girdiğimde karşılaşmış olduğum bu görüntü karşısında çok müşerref oldum.
Teşekkürlerimi bir borç biliyorum hepinize.
Muhabbetle kalın.

Onur İMAMOĞLU
İstanbul - 2008

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Son derece kaliteliyim valla,pahada ucuz etmeme bahmayın.
Pazarcılarda bir deyim vardır en iyi mal ucuz olandır diye.
O geldi aklıma şimdi,bir marka değilim belki ama, en az bir marka dakadar kaliteliyim.
Ve yazdıklaıma bakılırsa,megolomanın tekiyim hehehh

B

bişileryapmaklazım

Kullanıcı
14 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
ELLERİNİZE SAĞLIK GÜZEL BİR YAZI :)

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kaliteli falan değilim sıradan basit bir insanım insanlığımı korumaya çalışıyorum.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
onurimamoglu' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar.
Bu günlerden 3 yıl kadar önce  Kaliteli Olmak başlıklı yazımın bir arkadaş tarafından değerlendirilip ve burada sizlerle paylaşması ayrıca emeğe saygıda kusur etmemesi gerçekten duygulandırdı beni.
Sayfanın linki de yurt dışındaki bir arkadaşım tarafında bu sabah emailime gönderilmiş merak ettim bu sayfaya girdiğimde karşılaşmış olduğum bu görüntü karşısında çok müşerref oldum.
Teşekkürlerimi bir borç biliyorum hepinize.
Muhabbetle kalın.

Onur İMAMOĞLU
İstanbul - 2008
Rica ederim.
Şu anda ne kadar kaliteli bir insan olduğumu bir kez daha anladım Hocam. Sevgiler.

D

drtanerengin

Kullanıcı
19 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
bu yazıyı çok beğendim ve hemen yazıp masamın karsısınakı duvarıma astım.

burada hem kaliteli olma ölçütlerini güzel paylaşan yazara hem de bu yazıyı yayımlayarak bize güzel - ayrıca önemli olduğunu düşüyorum- önemli yollar görmemizi sağlayan arkadaşa teşekkürlerimi iletirim.

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kendini en iyinle kıyaslamak sonuç getirir evet katılmamak mümkün değil.