KADIN DEDİĞİN BÖYLE OLMALI...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mavison
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
feridis' Alıntı:
ya bence iki tarafta birbirini tamamlayacak.kime sorarsanız sorun herkes dörtdörtlük birini ister yani..ama bulamıyoruzki :'( bulmak ümidiyle ;)
;D bulursan haber et  ;) sen beni öldürcen yaaa!..

hehe..tamam işte arıyorumm.bulursam ilk sana haber vereceğim olurmu? ;D

Arkadaslar, öyle ümit etmekle olmaz çaba sarfetmeniz lazım, aşk ayağınıza gelmez  ;D

Ayrıca feridise katılıyorum; aşıklar birbirini tamamlamak zorunda diye düşünüyorum, tek taraflı gerçekten bir şeyler olmuyor, aşk fedakarlık ister, aşk emek ister ve aşk YÜREK ister  :)  

Şiir gibi oldu valla, ayrıca bulursanız bana da haber verin ;D

valla şiir gibi olmuş hakkaten.bana katıldığın için teşekkür..ooo bu gidişle bulursam baya bi kişiye haber vermem gerekecek ;D

kimbilir mavison fedakarlık çok yapılmışdır ama..neyse  :'(  :'(  :'(

nisacım fedakarlık yapıp eğer aşk devam etmiyosa sorun bizde değil karşı taraftadır.bizi kaybettiğine o üzülsün dimi ama ;)

Nisa bu yazınla bir anda kendimi gördüm sanki  :(

Kesinlikle fedakarlık yapmış birisin bu yorumunla bir cümleyle de olsa anladım, kendimden biliyorum evet sorun bizde değil karşı tarafta..

Hiç üzülmenize gerek yok, allah hakedene, hakettiğini yaşatır ben bu ümidimi hiç kaybetmedim bekliyorum  :)

Rabbim gönlümüzdeki tüm güzellikleri hayırlara çevirip öyle nasip etsin inş bizlere...(amin) :'(

En azından içimizde hala bir kıpırtı, bir ümit, bir istek var demekki hala bizde bşeyler kalmış değilmi arkadaslar  ::)

Bence böyle bir kadının olmadığını düşünenler ya hiç böyle bir kadına layık olamamışlardır yada hiç gerçekten aşık olmamışlardır. Çünkü sevince insana sevdiği dört dötlük gelirmiş.

Geri