KADIN DEDİĞİN BÖYLE OLMALI...

• Konbuyu başlatan Mavison
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Edebiyat kategorisinde Mavison tarafından oluşturulan KADIN DEDİĞİN BÖYLE OLMALI... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,969 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Edebiyat
Konu Başlığı KADIN DEDİĞİN BÖYLE OLMALI...
Konbuyu başlatan Mavison
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan menzup
S

smyye

Kullanıcı
1 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
doğru hemde çok doğru...

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
teşekkürler smyye yalnız bırakmadın beni  :D ;D ;)

A

ayca35

Kullanıcı
20 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
ızmır
bişeyı ıstemeden once onu hakedıp etmedıınızı dusunun.......

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
   ayca 35 hoşgeldin aramıza,yukarda ki yorumun biz bayanlara mıydı,yoksa baylara mı?ben anlayamadım da üzgünüm :( :( ???

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
nesrin nur' Alıntı:
   peki mavison;biz kadın dediğin yazısı gibi dört dörtlük olduk diyelim,ya siz naparsınız bu durumda?sıkışınca "ben böyleyim değişemem,beni kabul edeceksen böyle edeceksin"dersiniz ama her nedense bizden mükemmel bir kadın profili çizmemizi beklersiniz yalan mı? :mad: :mad: :mad:
bana sormadınız ama bir erkek olarak cevaplamak istedim..

"cx cx cxx ön yargı kurbanı olmayalım" ..

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
nesrin nur' Alıntı:
   peki mavison;biz kadın dediğin yazısı gibi dört dörtlük olduk diyelim,ya siz naparsınız bu durumda?sıkışınca "ben böyleyim değişemem,beni kabul edeceksen böyle edeceksin"dersiniz ama her nedense bizden mükemmel bir kadın profili çizmemizi beklersiniz yalan mı? :mad: :mad: :mad:

şimdi sana şöyle bir cevap vermek isterim kendi adıma; ben bugüne kadar çok fedakarlıklar yaptım aşk konusunda, ve hiçbir zaman da değişemem diye bişey demedim zamanında bana çok ters gelen konularda bile sevdiğim için değişmişimdir, hep mutlu olması için kendimden bişeyler verdim ama size garip gelebilir bir erkek böyle şeyler yapmaz gibisinden, beni tanıyan çok iyi bilir sevdiğim için gözüm kapalı herşeyimi vermeye de hazırım benden çok şeyler gitti ama çoğu hala bende :) sanırım beni de en iyi tanıyan sensin nesrin nur (yani abla) ;)

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  sevgili kardeşim mavison ve arkadaşım safari;bu cevap ikiniz için,"istisnalar kaideyi bozmaz".sözüm sana değildiki mavison sadece genelleme yapmak istedim,genelde türk erkek profili böyledir ama , mavison ve safari gibi genellemenin dışında kalan baylarımızı asla eleştirmem aksine başımızın üstünde yerleri vardır :) ;)

Ö

ömür

Kullanıcı
22 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
iyi muabbetler arkadaşlar... bence kadınında erkeğinde dört dörtlük olması şiddetli geçimsizliğe yol açabilir... her iki tarafında eksikleri olucakki birbirlerini tamamlasınlar..