KADIN DEDİĞİN BÖYLE OLMALI...

• Konbuyu başlatan Mavison
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Edebiyat kategorisinde Mavison tarafından oluşturulan KADIN DEDİĞİN BÖYLE OLMALI... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,964 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Edebiyat
Konu Başlığı KADIN DEDİĞİN BÖYLE OLMALI...
Konbuyu başlatan Mavison
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan menzup
M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
O özelliklerin hepsi bi kadında bulunmasi gerekmiyor zaten, dediğiniz gibi seven insan her haliyle sever sevdiğini..

Ben sevdiğimin kötü yanlarını bile iyi tarafından görebilirim, işte en büyük aşk ve sevgi zaten budur.. ;)

K

Kristal

Bu yazı Sabah gazetesi yazarı Öncel Öziçer'in köşesinde yayınlanmıştı.Tamamını okuyun derim ben.''Yatak kankaları''başlığı...Teşekkürler hatırlattığın için Mavison...

Z

zuzu835

Kullanıcı
26 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
daha önce okumuştum bu yazıyı çok  güzel .ama bide  erkek  dediğn böyle  olmalı  diye  cevabı  vardı  bulabilirsem hemen  yolluycam.

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Mavison' Alıntı:
Arkadaslar, öyle ümit etmekle olmaz çaba sarfetmeniz lazım, aşk ayağınıza gelmez  ;D

Ayrıca feridise katılıyorum; aşıklar birbirini tamamlamak zorunda diye düşünüyorum, tek taraflı gerçekten bir şeyler olmuyor, aşk fedakarlık ister, aşk emek ister ve aşk YÜREK ister  :)  
Süperdi.. :))

F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
Mavison' Alıntı:
O özelliklerin hepsi bi kadında bulunmasi gerekmiyor zaten, dediğiniz gibi seven insan her haliyle sever sevdiğini..

Ben sevdiğimin kötü yanlarını bile iyi tarafından görebilirim, işte en büyük aşk ve sevgi zaten budur.. ;)
evet kesinlikle sana katılıyorum :)

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
Safari' Alıntı:
Mavison' Alıntı:
Arkadaslar, öyle ümit etmekle olmaz çaba sarfetmeniz lazım, aşk ayağınıza gelmez  ;D

Ayrıca feridise katılıyorum; aşıklar birbirini tamamlamak zorunda diye düşünüyorum, tek taraflı gerçekten bir şeyler olmuyor, aşk fedakarlık ister, aşk emek ister ve aşk YÜREK ister  :) 
Süperdi.. :))
Gene aşk hormonum tuttu Safaricim  :)

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
feridis' Alıntı:
Mavison' Alıntı:

evet kesinlikle sana katılıyorum :)
teşekkür ederim Feridis  ;)

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
zuzu835' Alıntı:
daha önce okumuştum bu yazıyı çok  güzel .ama bide  erkek  dediğn böyle  olmalı  diye  cevabı  vardı  bulabilirsem hemen  yolluycam.
Evet zuzu bunun erkeklerle ilgili olanını da açmıştım daha önce istek üzerine, senin dediğin mi tam olarak bilmiyorum ama ::) ben aşağıda linki vereyim ok  ;)

http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,1740.30.html

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
Kristal' Alıntı:
Bu yazı Sabah gazetesi yazarı Öncel Öziçer'in köşesinde yayınlanmıştı.Tamamını okuyun derim ben.''Yatak kankaları''başlığı...Teşekkürler hatırlattığın için Mavison...

rica ederim Kristal  ;)

R

rüya

Kullanıcı
14 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
KADIN DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI
FETHİ ZOR FATİH'İ TEK OLMALI!..

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
Mutlaka bayan ve erkek vardır ama görebilmekte önemli, belkide yanınızdan geçip gidiyor, belkide çok iyi bir arkadasınız hergün birlikte oldugunuz..

Ama daha öncede yazdıgımız gibi kimse dört dörtlük degildir, o insana aşkın, sevginin gözüyle bakarsanız böyle bir kadında bulursunuz erkekte  ;)

C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
Evet..Bundan başka bişide olamaz  :)

gülsümaltındiş

gülsümaltındiş

Kullanıcı
20 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
kusura bakma arkadaşım ama paylaşımındaki istekler bende erkeklerin ne kadar bencil olduğu kanısını güçlendirdi   :mad: tabii bu benim düşüncem