Süperdi.. )Mavison' Alıntı:Arkadaslar, öyle ümit etmekle olmaz çaba sarfetmeniz lazım, aşk ayağınıza gelmez ;D
Ayrıca feridise katılıyorum; aşıklar birbirini tamamlamak zorunda diye düşünüyorum, tek taraflı gerçekten bir şeyler olmuyor, aşk fedakarlık ister, aşk emek ister ve aşk YÜREK ister
evet kesinlikle sana katılıyorumMavison' Alıntı:O özelliklerin hepsi bi kadında bulunmasi gerekmiyor zaten, dediğiniz gibi seven insan her haliyle sever sevdiğini..
Ben sevdiğimin kötü yanlarını bile iyi tarafından görebilirim, işte en büyük aşk ve sevgi zaten budur..
Gene aşk hormonum tuttu SafaricimSafari' Alıntı:Süperdi.. )Mavison' Alıntı:Arkadaslar, öyle ümit etmekle olmaz çaba sarfetmeniz lazım, aşk ayağınıza gelmez ;D
Ayrıca feridise katılıyorum; aşıklar birbirini tamamlamak zorunda diye düşünüyorum, tek taraflı gerçekten bir şeyler olmuyor, aşk fedakarlık ister, aşk emek ister ve aşk YÜREK ister
teşekkür ederim Feridisferidis' Alıntı:evet kesinlikle sana katılıyorumMavison' Alıntı:O özelliklerin hepsi bi kadında bulunmasi gerekmiyor zaten, dediğiniz gibi seven insan her haliyle sever sevdiğini..
Ben sevdiğimin kötü yanlarını bile iyi tarafından görebilirim, işte en büyük aşk ve sevgi zaten budur..
Evet zuzu bunun erkeklerle ilgili olanını da açmıştım daha önce istek üzerine, senin dediğin mi tam olarak bilmiyorum ama : ben aşağıda linki vereyim okzuzu835' Alıntı:daha önce okumuştum bu yazıyı çok güzel .ama bide erkek dediğn böyle olmalı diye cevabı vardı bulabilirsem hemen yolluycam.
Kristal' Alıntı:Bu yazı Sabah gazetesi yazarı Öncel Öziçer'in köşesinde yayınlanmıştı.Tamamını okuyun derim ben.''Yatak kankaları''başlığı...Teşekkürler hatırlattığın için Mavison...
rüya' Alıntı:KADIN DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI
FETHİ ZOR FATİH'İ TEK OLMALI!..
bende görmedimmkaratas_ezgi' Alıntı:çok haklısın smyye,,ve ben böle bir erkek görmedim etrafımda
BENCE DEsmyye' Alıntı:böyle bir kadını taşımak için de erkek gibi erkek olmak lazım beyler unutmayın....