KADIN DEDİĞİN BÖYLE OLMALI...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mavison
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anlamıyolar büşracım hep kendileri istiyolar...biz isteyince herşeyi isteyen biz oluyoruz..

busra_53' Alıntı:
katılıyorum sana smyye ama bıde bunu erkekler anlasa nerdee...

smyye' Alıntı:
anlamıyolar büşracım hep kendileri istiyolar...biz isteyince herşeyi isteyen biz oluyoruz..

cxx cxxx.. istemiceksiniz demedim ki öyle bi anlatmışsınız ki hep erkekler birşey istiyor bayanlar birşey istemiyo gibi.. yada bn öyle anladım

tmm biz fazla uzattık galiba.kilit yemeden kapatalım bence...karşılıklı yanlışş anladık heralde birbirimizi... :)

smyye' Alıntı:
tmm biz fazla uzattık galiba.kilit yemeden kapatalım bence...karşılıklı yanlışş anladık heralde birbirimizi... :)
  bencede katılıyorum sana ama uzatıgımı dusunmuyorum ;) ;)

hayrıdır arkadaslar, patlamaya hazır bomba gibisiniz.. Tabi ki insanlar birbirlerinden bişeyler isteyecek, bayanlar daha çok şey isterler ama genelde de hep erkeklerin dedikleri oluyor, bayanların fikirlerine çok saygı duymuyoruz bence.. daha fazla öenm vermeliyiz bayanların düşüncelerine, daha doğrusu karşılıklı birbirimizi dinlemeliyiz ve hayata geçirmeliyiz ;)

peki mavison;biz kadın dediğin yazısı gibi dört dörtlük olduk diyelim,ya siz naparsınız bu durumda?sıkışınca "ben böyleyim değişemem,beni kabul edeceksen böyle edeceksin"dersiniz ama her nedense bizden mükemmel bir kadın profili çizmemizi beklersiniz yalan mı? >:( >:( >:(

Geri