Ya işin açıkcası ben öle hümanist duygular beslemem.Sadece ilginç geldi bana o kadar her hangi bir duygu ile açmadım yanidoktor' Alıntı:tabi ki cok guzel ve paylasılaya deger bi fotograf ama hep arkadaslar yorum yapıyor belkı sımdı de ben yorum yapacagıma.fakat ben asıl senın bunu hangı duygularla paylastıgını bılmek ısterım.sonucta bılgı duygu alısverısı yapıyoruz
herşey olabilir tabiki ???kadir35' Alıntı:belkide aşk deildir etna yanardagının eteginde eyaşayan sapgın bir kavimin yok oldugunu hiç duymadınızmı eşcinsel olabilirler..
Efendim yazıyı okudu iseniz bulunan iskeletlerden birinin kadın birinin erkek oldugu belirtilmiş.kadir35' Alıntı:belkide aşk deildir etna yanardagının eteginde eyaşayan sapgın bir kavimin yok oldugunu hiç duymadınızmı eşcinsel olabilirler..
yalnız bence bu konuda yanılıyorsunuz yapılan araştırmaların doğruluğu fazladır evet herşey olabilir ama burda sapkın bir kavimden değil büyük bir aşktan bahsedilmişkadir35' Alıntı:belkide aşk deildir etna yanardagının eteginde eyaşayan sapgın bir kavimin yok oldugunu hiç duymadınızmı eşcinsel olabilirler..