S
SUNFLOWERS
Çok ilginç!!!
paylaşımın için teşekkürler.
paylaşımın için teşekkürler.
Daha iyi değil hem en iyisi hem en dogrusudurbıldırcın' Alıntı:Bazen aşkı anlamamak daha iyidir
Başka zaman olsa farklı cevap verirdim belkiDaha iyi değil hem en iyisi hem en dogrusudur
İstediğiniz zaman cevap verebilirsiniz efendim ne demek keşke haklı olmasam diyeceğim ama diyemiyorum.bıldırcın' Alıntı:Başka zaman olsa farklı cevap verirdim belkiDaha iyi değil hem en iyisi hem en dogrusudur
Ama kesinlikle haklısın yaa :-[
Yok yok bu konuda sonuna kadar haklısın..Ya en azından umarım diyeyim ben haksızımdırda utanan ben olurum.
Ya nedim umarım her şey senin istediğin gibi olur her ama her konuda başkada bir şey yazamıyorum vesselam.bıldırcın' Alıntı:Yok yok bu konuda sonuna kadar haklısın..Ya en azından umarım diyeyim ben haksızımdırda utanan ben olurum.
Aşk benden uzak Allah a yakın
En güzeli böyle
Saol KorsanYa nedim umarım her şey senin istediğin gibi olur her ama her konuda başkada bir şey yazamıyorum vesselam.
Oradan bakınca öylemi görünüyorZynep' Alıntı:Çok karamsar gördüm sizi?
Korsan' Alıntı:Evet ben paylaşmıştım
Yinede tekerrür iyidir bazen saolasın peri
Estafurullah efendim özre gerek yok olur böyle durumlar siz rahat olun efendim.su perisi' Alıntı:Korsan' Alıntı:Evet ben paylaşmıştım
Yinede tekerrür iyidir bazen saolasın peri
Özür dilerim korsan..Konunun başlıgını arama yapmıştım ama başlıklar farklı olunca birde yazıdan yapmıştım ama tam da emin degilim
İntihar ne nedenle olursa olsun başlıbaşına saçmalık!Real_Factor' Alıntı:Sevmek güzel şeyde ben aşk için intihar edilmemesi gerektiği kanaatindeyim.Bence kimse onların neden o şekilde olduğunu bilemez.Bunlar varsayımlarla olacak işler değil.