Tabi ki.Zynep' Alıntı:Gülümseyebilir miyim?Son olarak;
İNTERNETTE %100 GÜVENLİK YOKTUR!![]()
Ne zamanZynep' Alıntı:Safari' Alıntı:tembellik değil en azından benim açımdan.. Alışverişe çıkıpta kaybolmaktan korkuyor olabilirim
![]()
Gel beraber çıkalım
Elbette katılıyorum bazı avantajlarına, ama şunu demeden geçemeyeceğim, kahve alırken kokusunu duymuyorsam...ıh ıh bana göre değil!
Bülent ben o tarz avantajlı alışverişlere karşı değilim ama inanın çevremde bazı hanımlar 3 limon 2 maydanoz için interneti kullanmıyorlar mı?
Bu arada kazıklanmışsınızPp
Bülent' Alıntı:Merhaba.
Ben yapıyorum, etrafımdaki arkadaşlar da yapıyor.
Sanal kart ve virüssüz bilgisayar kullanmak en önemlisidir.
3-4 kez alışveriş yaptım, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.
Sakıncası yoksa site ismi de verebilirim...
selda' Alıntı:Bülent' Alıntı:Merhaba.
Ben yapıyorum, etrafımdaki arkadaşlar da yapıyor.
Sanal kart ve virüssüz bilgisayar kullanmak en önemlisidir.
3-4 kez alışveriş yaptım, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.
Sakıncası yoksa site ismi de verebilirim...
lütfen Bülent ben vermeni isterim![]()
Forum Kuralları' Alıntı:5 ) Hicbir katilimci reklam amacli ve/veya forum disinda ilgisi olmayan sitelere/diger forumlara baglantili yazi ya da referans veremez.
selda' Alıntı:Arkadaşlar yorumlarınızı okudum hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
yalnız kafama takılan şuinternette fiyatlar uygun olabiliyor ama acaba orjinalmi?
hep bunun düşüncesiyle hiç sipariş veremedim![]()
Bülent' Alıntı:selda' Alıntı:Arkadaşlar yorumlarınızı okudum hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
yalnız kafama takılan şuinternette fiyatlar uygun olabiliyor ama acaba orjinalmi?
hep bunun düşüncesiyle hiç sipariş veremedim![]()
teşekkür ediyorum bu güzel yorumlarınıza
Merhaba.
Garanti belgesi ve faturalı ürünler geliyor.
Sahte ürünler diğer mağazalarda da var, ona bakarsanız...
Ancak, internetten ürün almadan önce varsa imkanınız dışarıda görün, dokunun, özellikleri kontrol edin.
Kargo gelince de açıp, mutlaka kontrol edin.
Yine de internette her zaman dikkatli olun.
Bülent' Alıntı:Yanlış anlaşılmasın, reklam yapmıyorum, internet alışverişini teşvik etmiyorum.
Sadece bildiğim doğrultusunda soruya açıklık getirmeye çalışıyorum.
Bülent' Alıntı:Yanlış anlaşılmasın, reklam yapmıyorum, internet alışverişini teşvik etmiyorum.
Zynep' Alıntı:Bülent' Alıntı:Yanlış anlaşılmasın, reklam yapmıyorum, internet alışverişini teşvik etmiyorum.
Valla bilemem, sanki internet alışveriş sitesi sizinmiş gibi bir his oluştu bende![]()
selda' Alıntı:İnternetten Alışveriş
Sanal ortamdan alışveriş yapanınız var mı, varsa nereden, ne aldınız, güvenlik konusunda ne düşünüyorsunuz

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.