Z
Zynep
Kullanıcı
Gülümseyebilir miyim?Son olarak;
İNTERNETTE %100 GÜVENLİK YOKTUR!
Gülümseyebilir miyim?Son olarak;
Tabi ki.Zynep' Alıntı:Gülümseyebilir miyim?Son olarak;
Ne zamanZynep' Alıntı:Gel beraber çıkalımSafari' Alıntı:tembellik değil en azından benim açımdan.. Alışverişe çıkıpta kaybolmaktan korkuyor olabilirim
Elbette katılıyorum bazı avantajlarına, ama şunu demeden geçemeyeceğim, kahve alırken kokusunu duymuyorsam... ıh ıh bana göre değil!
Bülent ben o tarz avantajlı alışverişlere karşı değilim ama inanın çevremde bazı hanımlar 3 limon 2 maydanoz için interneti kullanmıyorlar mı?
Bu arada kazıklanmışsınızPp
lütfen Bülent ben vermeni isterimBülent' Alıntı:Merhaba.
Ben yapıyorum, etrafımdaki arkadaşlar da yapıyor.
Sanal kart ve virüssüz bilgisayar kullanmak en önemlisidir.
3-4 kez alışveriş yaptım, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.
Sakıncası yoksa site ismi de verebilirim...
selda' Alıntı:lütfen Bülent ben vermeni isterimBülent' Alıntı:Merhaba.
Ben yapıyorum, etrafımdaki arkadaşlar da yapıyor.
Sanal kart ve virüssüz bilgisayar kullanmak en önemlisidir.
3-4 kez alışveriş yaptım, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.
Sakıncası yoksa site ismi de verebilirim...
Özel Mesaj atsam, ihlal olur mu?Forum Kuralları' Alıntı:5 ) Hicbir katilimci reklam amacli ve/veya forum disinda ilgisi olmayan sitelere/diger forumlara baglantili yazi ya da referans veremez.
Merhaba.selda' Alıntı:Arkadaşlar yorumlarınızı okudum hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
yalnız kafama takılan şu internette fiyatlar uygun olabiliyor ama acaba orjinalmi?
hep bunun düşüncesiyle hiç sipariş veremedim
Bülent' Alıntı:teşekkür ediyorum bu güzel yorumlarınızaselda' Alıntı:Arkadaşlar yorumlarınızı okudum hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
yalnız kafama takılan şu internette fiyatlar uygun olabiliyor ama acaba orjinalmi?
hep bunun düşüncesiyle hiç sipariş veremedim
Merhaba.
Garanti belgesi ve faturalı ürünler geliyor.
Sahte ürünler diğer mağazalarda da var, ona bakarsanız...
Ancak, internetten ürün almadan önce varsa imkanınız dışarıda görün, dokunun, özellikleri kontrol edin.
Kargo gelince de açıp, mutlaka kontrol edin.
Yine de internette her zaman dikkatli olun.
Bülent burada yanlış anlaşılacak bir şey yokBülent' Alıntı:Yanlış anlaşılmasın, reklam yapmıyorum, internet alışverişini teşvik etmiyorum.
Sadece bildiğim doğrultusunda soruya açıklık getirmeye çalışıyorum.
Valla bilemem, sanki internet alışveriş sitesi sizinmiş gibi bir his oluştu bendeBülent' Alıntı:Yanlış anlaşılmasın, reklam yapmıyorum, internet alışverişini teşvik etmiyorum.
Benim değil de, alışverişte adımı verirseniz kar payı alıyorum. ;DZynep' Alıntı:Valla bilemem, sanki internet alışveriş sitesi sizinmiş gibi bir his oluştu bendeBülent' Alıntı:Yanlış anlaşılmasın, reklam yapmıyorum, internet alışverişini teşvik etmiyorum.
Internet üzerinden alışverişin avantajları ve dezavantajları eş zamanlı ele alınmalıdır...selda' Alıntı:İnternetten Alışveriş
Sanal ortamdan alışveriş yapanınız var mı, varsa nereden, ne aldınız, güvenlik konusunda ne düşünüyorsunuz