Dışarıya çıkmak için illa alışverişi bahane etmeyin.bıldırcın' Alıntı:Yapmadım yapmayıda düşünmüyorum.
Alışverişide evden yaparsam hiç dışarı çıkamayacağım![]()
Bir de güvenli bulmuyorum ben onunda püf noktaları vardır tabiki ama ilgimi çekmediği için araştırmadım.
En büyük bahanem nasıl iterim elimin tersiyleBülent' Alıntı:Dışarıya çıkmak için illa alışverişi bahane etmeyin.bıldırcın' Alıntı:Yapmadım yapmayıda düşünmüyorum.
Alışverişide evden yaparsam hiç dışarı çıkamayacağım![]()
Bir de güvenli bulmuyorum ben onunda püf noktaları vardır tabiki ama ilgimi çekmediği için araştırmadım.
Bazen internetteki fiyatlar piyasaya göre çok daha uygun oluyor.
Tavsiye ederim.
Dışarıya yine çıkarsınız, dolaşırsınız öylesine.![]()
Hımm... O zaman en iyi yol, bildiğiniz yoldur diyelim.bıldırcın' Alıntı:Kıskanç bir eşe sahip olunca dışarı çıkmanın en güzel bahanesi bu oluyor.
ßen bu durumda olsaydım diye düşündüm bi an..Bülent' Alıntı:Zaten internette de insan alışverişin tadına varamıyor.![]()
Yalnız buna benim yorumum şu: İnternette bir çok şeyin kalitelisini ucuza buluyoruz bunun nedenini şuna bağlıyorum ve bir çok kez tartışmışımdır çevremdekilerle..Zynep' Alıntı:Yahu bu kadar sanal olmayın nolurÇıkın gezin, internette uygun verilen fiyatları veren çok mağaza var zaten.
Eh biz de düşelim bu tembelliğe, şöyle çatır çatır bir pazarlık, pazar keyfini bile yaşamayalımSafari' Alıntı:Yalnız buna benim yorumum şu: İnternette bir çok şeyin kalitelisini ucuza buluyoruz bunun nedenini şuna bağlıyorum ve bir çok kez tartışmışımdır çevremdekilerle..Zynep' Alıntı:Yahu bu kadar sanal olmayın nolurÇıkın gezin, internette uygun verilen fiyatları veren çok mağaza var zaten.
İnternet üzerinden alışverişi yaygınlaştırmak amacıyla ucuza ve çok taksit imkanı ile satıyorlar..
- ismini vermicem - internet üzerinden satış yapan bir firma'nın satış yapacağı mağaza bile yok sadece internet üzerinden çalışıyorlar.
Yani Zynep Hanım,Zynep' Alıntı:Yahu bu kadar sanal olmayın nolurÇıkın gezin, internette uygun verilen fiyatları veren çok mağaza var zaten.
Gel beraber çıkalımSafari' Alıntı:tembellik değil en azından benim açımdan.. Alışverişe çıkıpta kaybolmaktan korkuyor olabilirim
![]()
Demek onlar yüzünden bize cephe aldınız! :-[Zynep' Alıntı:Bülent ben o tarz avantajlı alışverişlere karşı değilim ama inanın çevremde bazı hanımlar 3 limon 2 maydanoz için interneti kullanmıyorlar mı?
Biliyorum. :'(Safari' Alıntı:Bu arada kazıklanmışsınızPp
Kendi bilgisayarımızda; genel olarak Virüs, özel olarak da Trojan (casus yazılım) veya KeyLogger (klavye casusu) diye tabir edilen kötü niyetli yazılımlara karşı dikkat etmemiz gerekiyor. Bilmediğimiz, emin olmadığımız, özellikle de exe uzantılı dosyaları açmadan silmeliyiz, antivirüs programlarımız güncel tutmalıyız.Zynep' Alıntı:Bu arada, hackerlar konusu.