Masiva' Alıntı:ilk aşk eğer ilk kalp çarpıntısıysa bu illaki kişi mi olmalı...belki de 3-4 yaşındayken bisiklet gördüğümde benimde olsa diye heyecanlanıp için için üzüldüğüm zamanlardaydı ilk aşk, belki de ankaraya gidip geldikçe gençlik parkına gitmek için duyduğum heyecandı ilk aşk.... :![]()
onun açıklamasınıda yapmıştımGülşah' Alıntı:Masiva' Alıntı:ilk aşk eğer ilk kalp çarpıntısıysa bu illaki kişi mi olmalı...belki de 3-4 yaşındayken bisiklet gördüğümde benimde olsa diye heyecanlanıp için için üzüldüğüm zamanlardaydı ilk aşk, belki de ankaraya gidip geldikçe gençlik parkına gitmek için duyduğum heyecandı ilk aşk.... :![]()
Elbette, illa ki karşı cinse duyulmaz aşk..
Fakat konuda geçen soru, karşı cinse duyduğumuz ve unutamadığımız "aşk".![]()
Masiva' Alıntı:onun açıklamasınıda yapmıştımGülşah' Alıntı:Masiva' Alıntı:ilk aşk eğer ilk kalp çarpıntısıysa bu illaki kişi mi olmalı...belki de 3-4 yaşındayken bisiklet gördüğümde benimde olsa diye heyecanlanıp için için üzüldüğüm zamanlardaydı ilk aşk, belki de ankaraya gidip geldikçe gençlik parkına gitmek için duyduğum heyecandı ilk aşk.... :![]()
Elbette, illa ki karşı cinse duyulmaz aşk..
Fakat konuda geçen soru, karşı cinse duyduğumuz ve unutamadığımız "aşk".![]()
![]()
merve06' Alıntı:bende unuttum sanırım öyle arada bir aklıma geliyor...ama keşke hiç yaşamasaydım böyle bişey........
efsane_18' Alıntı:Ayy habere bayıldım yaa...![]()
![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.