İğne DeLiğinDe SanaT

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sehla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aa evet daha öncede görmüştüm hatta daha çok ilginçleride vardı o sergilenenlerin içinde çookk güzel ve çok şaşırtıcı her insanın içinde gizli  bir cevher vardır mutlaka ama bukadarıda pes dedirtecek kadar yani bide öğrenme yeteneği olsaymış ::) ::) ::)

valla kalakaldım arkadaşlar azmin elinden hiç bişiy kurtulamıyor işte en büyük kanıt. paylaşım için teşekkürler :o

Daha öncedende görmüş vede çok şaşırmıştım
Ben iğne deliğine ipi takarken bile zorlanırken adam neler yapmış harika gerçektende.

ben bunu yapan kişi kadar sabırlı olabileceğimi düşünmüyorum  :) bu kadar küçük bir alana bu kadar küçük bir sanat yapmak çok zor olsa gerek...

re-Member' Alıntı:
her insanın içinde saklı bi yateneği var..mesela bu adamın öğrenme yetersizliği varmış..ama aslında içinde sakladığı binbir cevher,gizli yeteneği var...ve bunları yaptığı sanatlarla açığa çıkarmış.....hepsi birer  şaheser.. :)
kimbilir bizim açığa çıkaramadığımız ne çok güzell yeteneğimiz vardır :-\

Özellikle engelli insanlarda varolan yeteneklerin açığa çıkması. Ve dediğiniz gibi aslında her insanda varolan ama engeli olmayan kişilerin, belki de kendilerini kanıtlayabilme alanlarının çok daha fazla olması sonucunda baskın olmayan özellikleri.
Teşekkürler, çok güzel konuydu.

Bu kadar incelik isteyen bir iş olmasına rağmen gözlükte kullanmıyor,ne göz varmış :o

yetenek sonradan kazanılmıyor evet ama gizlenmiş de olabiliyor, önemli olan onu ortaya çıkarabilmek. İşte tam burada sanat eğitimi devreye giriyor. teşekkürler paylaşım için.

Geri