İğne DeLiğinDe SanaT

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sehla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sehla

Kullanıcı
İngiltere'de yaşıyor..." DYSLEXIA " (Öğrenme Yetersizliği - Öğrenememe) hastalığı var. Ancak o mükemmel denilecek el becerisine sahip...
Sadece geceleri çalışabiliyor. Yaptığı heykellerde malzeme olarak toz zerrecikleri ve şeker kristalleri kullanıyor...Ve yaptığı haarika eserler mikroskopla net izlenebiliyor...  :o :o

kenoap1.jpg

keno3ma3.jpg

Hıkk oldum. İnanılmaz .  Sanat öğrenilmez zaten. Sanırım en güzel ispatı yukarıda. teşekkürler sehla

:o harika bunlar gerçekten sanatçı olunmaz doğulur demek doğru olur galiba

ayben' Alıntı:
:o harika bunlar gerçekten sanatçı olunmaz doğulur demek doğru olur galiba
gerçekten hayret verici ve harika bir iş yapılmış... ayben bu söze katılıyorum kesinlikle.. :)

evet arkadaslar
sanat ve sanatcılık herkese mahsus degildir
hikayesi ilgic bir o kadar hisse verici ..

Allah ona öyle bi yetenek vermişş, cünkü ögrenemediğine göre dogustan gelen birşey...cokk ilginçç wallaa...

her insanın içinde saklı bi yateneği var..mesela bu adamın öğrenme yetersizliği varmış..ama aslında içinde sakladığı binbir cevher,gizli yeteneği var...ve bunları yaptığı sanatlarla açığa çıkarmış.....hepsi birer  şaheser.. :)
kimbilir bizim açığa çıkaramadığımız ne çok güzell yeteneğimiz vardır :-\

çokk ilginç ve acayip etkilendim..derler ya allah bir yerden alır diğer yerden verir bu çok doğru bir söz..teşekkürler

gerçekten özel bir durum hala şaşkınlığımı atabilmiş değilim. bizim için imkansız gibi görünen onun için ne kadarda basit.

Geri