Huzurlu iş yeri (:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

su perisi

Kullanıcı

imagevd9.jpg

hahaha süpermiş yaaa harbi huzur da o bi patlarsa evrakların üstüne huzur muzur kalmaz yanee  ;D ;D

Nerden aklına getiriyorsun böyle huzursuz edecek şeyleri didemcim,güldürdün sabah sabah beni  ;D
kızımda odasına tutturmuş,akvaryum alacagım diye,huzur veriyor dinlendiriyor,ders molalarında onları seyretmek istiyorum diye... bu senin düşünceni ona empoze etsem iyi olacak,böylelikle de istemedigim akvaryumun gelişini durdurabilirim  8)

bu senin düşünceni ona empoze etsem iyi olacak,böylelikle de istemedigim akvaryumun gelişini durdurabilirim 
haha kötü işlere vesile oluyorum galiba:)) Yav ne var alsın, ne kötülüğü var akvaryumun en gereksiz hayvanlar yane. Alt tarafı bi yem veriyon bi de suyunu değiştiriyorsun masrafları bile yok:))

dideM' Alıntı:
bu senin düşünceni ona empoze etsem iyi olacak,böylelikle de istemedigim akvaryumun gelişini durdurabilirim 
haha kötü işlere vesile oluyorum galiba:)) Yav ne var alsın, ne kötülüğü var akvaryumun en gereksiz hayvanlar yane. Alt tarafı bi yem veriyon bi de suyunu değiştiriyorsun masrafları bile yok:))

Masrafi yok doru ama zahmeti çok şekerim (:
eskiden kocamannnnnnn bir akvaryumumuz vardı,temizligi bana kalmıştı,birde ayda bir suyunu değiştirmek vardı o daha berbattı,kova kova suyunu boşalt,sonra akvaryumun içini temizle,aklıma geldikçe hiç iyi şeyler hissetmiyorum  ::) birde etrafın ıslanmasını hiç söylemiyorum... bir tane fanusu var içinde de beta balıgı.. o neyine yetmiyor ki..Onun bile temizligini yapacagım diye mutfakda çıkarmadıgı kap kalmıyor... akvaryumun temizliginde düşünmek bile istemiyorum  ::)

Yem konusunda şöyle bir anlaşma yaptık,eger bana karşı gelirse ve getirmekde ısrar ederse,yemleme işini ek olarak bende kimse yokken karınları çokca doysun diye istedikleri kadar atacagım  ;D önce karınları doysun  demi  8)

Şiddet degil,tamamen sevgiden yapıyorum  :P ben diyetteyim,onların da diyette olmalarnı istemem... tıka basa doyarak yesinler  8)
böyle bir anlaşma yaptım,duvarada çizdim anlaşmayı kesinlikle uyacagım diye,inş getirmez melek iken cani olmak benimde hoşuma gitmez  ::)

Geri