Hollanda'dan bir üye..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mathmadx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mathmadx

Kullanıcı
Selamlar,

Hayatin bir güzelligi olarak rastgele buraya denk geldim. Tesadüfe inanmayan birisi olarak bunu tevafukla nitelendirelim.
Adim Hasan, ve Hollanda'da kaliyorum, burada dogdup , burada yetisdim, ve 20 yasindayim. . Bu foruma kayit olmamin asil gayesi kisisel gelisim hususunda ilerlemektir.

Okadar çok kisisel gelisim hususunda nasihatlar, kitaplar var, fakat bir türlü  bunlari kendi nefsime anlatamiyorum. Halbuki biliyorumki Allahin bir vergisi olarak, bende, ve süphesiz hepimizde, büyük potansiyeller var. Mesela ben matematik ve fizik hususunda bir numara olmak istiyorum. Bir Türk ve Müsluman olarak adimin duyulmasini istiyorum. Neden hep buyuk bilimadamlari fransiz, ingiliz vs.?

Fakat insan herzaman kendini engelliyor; kahroliyorum.

Sizden ricam, birbirimize destek olup, herkes düsledigi makama ulasmasini saglamaktir.

Selamlar,
Mathmadx

selamlarr benimde senin gibi buraya gelme amacım var.kişisel gelişimle ilgili kendime daha fazla bilgi katmak,başka kişilerin düşüncelerinden yaralanmaktır.burda bululunan tüm arkadaşlarımdan tek isteğim bana biraz destek olmaları hayatıma bakış açımı genişletmemde yardım etmeleridir.

yağmur90' Alıntı:
selamlarr benimde senin gibi buraya gelme amacım var.kişisel gelişimle ilgili kendime daha fazla bilgi katmak,başka kişilerin düşüncelerinden yaralanmaktır.burda bululunan tüm arkadaşlarımdan tek isteğim bana biraz destek olmaları hayatıma bakış açımı genişletmemde yardım etmeleridir.
aramıza hoşgeldin yağmur  :)

yağmur90' Alıntı:

Hoşgeldin :)

yağmur90' Alıntı:

Hoşgeldin Yağmur :)keyifli paylaşımlar...

Geri