"HERŞEY SENİNLE BAŞLAR"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan POZİTİF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

POZİTİF

Kullanıcı
MÜMİN SEKMAN' IN BİR KİTABI BU  :)

KAFASI KARIŞIK OLAN VE HAYATI DAHA İYİ ANLAMAK İSTEYEN AYRICA "İYİKİ OKUMUŞUM" DEMEK İSTEYENLERE TAVSİYE EDEBİLECEĞİM BİR KİTAP BU..

GERÇEKTEN ÇOK AKICI VE MALİYETİDE ÇOK UYGUN

KİŞİSEL GELİŞİM İÇİN DE ÇOK BŞARILI YAZILMIŞ BİR KİTAP
HAYATA BAKIŞ AÇIMI DEĞİŞTİRDİ GERÇEKTEN
KESİNLİKLE VE ISRARLA TAVSİYE EDERİM OKUMANIZI
[/
color]

evet sana katılıyorum pozitif... bende ilk çıktığında okumuştum hem sürükleyici sıkmıyor hemde gerçekten kişisel gelişim açısından başarılı bir yazı olmuş ;)

evet bende okumuştum güzel bir kitap neden hata yaptığınızı neden pes ettiğinizi ve bunların çözümünü bu kitapta bulacaksınız ben buldum ve artık neden pes ettiğimi öğrendim artık pes etmiyorum savaşıyorum herşeyle

BEN DE KATILANLARDANIM... YAKIN BIR GECMISTE O KITABI BIR ARKADASIMIN TAVSIYESI ILE OKUDUM VE GERCEKTEN  HARIKA BIR KITAPP..... HERSEYIN OZUNDE HER DAIM BIZIM KENDIMIZIN OLDUGUNU BIZE ILIK ILIK ANLATAN ASILAYAN GUZEL BIR ESER... HERKESE TAVSIYE EDERIM BENDE....

Kitabı ben de okudum.İnsanların çaresizliği nasıl öğrendiğini örnekleriye anlatıyor.Özellikle pire örneği çok ilginç.

Mümin Sekmanın güzel kitaplarından biri bende okudum güzel bir kişisel gelişim kitabı olduğunu düşünüyorum ve herkesin okumasını tavsiye ederim...

bence de çok güzel bi kitap, Mümin Sekman'ın tüm kitapları harika okumanızı tavsiye ederim....

Mümin sekman bu işte ustalardan biri kitabı da oldukça akıcı ve okuyana kesinlikle birşeyler verecek cinsten...

benimde okuduğum en güzel kitaplardan biri bu...

hayatınızı kendimizin yönetebileceğini, herşeyin düşüncelerimizde başladığını anlatan harika bir klavuz bence...

sevgiyle kalın...

en son okuduğum kitap bu,ben bir daha okumayı düşünüyorum tekrar tekrar okunmayı hakeden bir kitap bence teşekkürler öneri için ;)

evet hayat rehberi denilebilecek kadar özel bir kitap.iki defa ve fazlasının okunmasında yarar olacağına inanıyorum.insan olarak aslında önümüze ne saçma engeller koymuş olduğumu görebileceğimiz ve bunlardan kurtulmanın anahtarlarını bulabileceğimiz nadide       
bir kitap bencede.mutlaka okunmalı.BİR KAPIYI 40 DEFA ZORLAMAK YERİNE;40 KAPIYI BİRER DEFA ZORLAYIN....okumanız dileğiyle,sevgi ve mutlulukla kalın...öğrenilmiş çaresizliği ;öğrenmemeniz dileğimle...

mümin sekmanın cidden her kitabı müthiş benim hayatımda çok güzel etkiler bıraktı tavsiye ederim.. "YA BİR YOL BUL YA BİR YOL AÇ YADA YOLDAN ÇEKİL..."

Geri