"HERŞEY SENİNLE BAŞLAR"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan POZİTİF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kişisel gelişim okuyan arkadaşlar zaten mümin sekmanın kitaplarıı okumayı bir görev bilmeliler :) herşey seninle başlar.ya bir yol aç yada yoldan çekil ve diğer kitapları gerçekten güzel

Gülşah' Alıntı:
su perisi' Alıntı:
Bu kitaba yorum yapmıştım,yoksa iki tane aynı konudan mı var  ???

Aynı yazarın kitabına ait ayrı başlıklar bulunmakta.
Biri; Kitap Önerileri, diğeri; En Son Okuduğum Kitap bölümünde Superisi :)
İkisinde de yorumların olduğundan sanırım aynı geldi sana ;)

Tamam,şimdi anladım...
Birine yeni kitapları paylaşacagız,digerine okuyup begendiklerimizi :)
Kitap eklemelerimde daha dikkat edeyim..Neden iki başlık ayrı ayrı diye düşünmekdeydim..
Teşekkürler Gülşah.. :)

Mümin Sekman'ın kitaplarını çok seviyorum. Bu kitabı da aldım ve okudum. Sıkılmadan tekrar tekrar okuyabileceğimiz bir kitap.

mümin sekmanın kitaplarının hepsini okudum. okuduğum sırada öyle bir hale bürünüyorum ki tamam diyorum ben bendeki bu güçle dünyayı bile değiştiririm. hiç kimse bana sınır koyamaz beni yönlendiremez. ama ilk olumsuz olayda , ilk engelde içimdeki bu coşkulu hal sönüp gidiyor . ben yine aman karşımdaki kırılıcak , aman üzülecekler diye diye kendi istediğim hiç bir şeyi yapamıyorum. etkisi bir ömür sürecek, bütün beyin hücrelerimi değiştirecek bir şeye ihtiyacım var benim sanırım  :'(

ARAYIŞ İÇİNDEYDİM...BU KİTABDA KARAR KILDIM ŞUAN..O KADAR ÖVGÜDE BULUNMUŞSUNUZKİ ÇOK MERAK ETDİM DOĞRUSU...TEŞEKKÜRLER

Geri