Herkesin bir hayali var/olmalı! SENİN HAYALİN NEDİR?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bulunduğum konuma göre hayallerimde değişir...
Daima hayal kurarım bu benim vazgeçilmezimdir..
Şu sıra en büyük hayalim kendime 4x4 arazi aracı almak :)
Biraz daha beklersem sanırım olacak gibi görünüyor :)

resimler çok güzeller yanlız sanırım imkansızlar bukadar büyük hayal etmek sonunda olmayınca hayal kırıklığına neden olur büyük hayalin kırıklığıda büyük olur yani bence bu yüzden ben basamaklı hayal kurun derim merdivenin en yüksek basamğından düşmektense attığınız yada atmaya niyetlendiğiniz 1 2 basamaktan düşmek daha az acıtır ayrıca basamaklara daha sıkı basar ve hiç düşmemecesine yükseliriz

Bu hayalleri bir yerden gözüm ısırıyor ama nerden hatırlayamadım codexs  :P

Emeğine sağlık demeyi unurmuşum codexs kusuruma bakma:) gelip görüp hayallerimiz depreştirdikten sonra buraya getireninde hayali gerçekleşsin diye dileklerde bulunmak gerek... ;)

bunların hepsi harika  :) çok teşekkürler codex bunları bizimle paylaştığın için...  :)

maalesef ben hayallerimin tümüne sahip değilim ama olucağıma inanıyorum sonuçta yeterki isteyelim demii! ::)

472px-kittinger-jump.jpg

benimde bir çok hayallerim var gerceklestirmek istediğim ama gerceklestireceğime inanıyorum.en azından bir tanesini.. :)

hayalim bir karadeniz yaylasında ev sahibi olmak... şimdilik başka hayalim yok... bunun içinde çalışıyorum olmaz diye bir şey yok... oldurabileceğiniz hayalleriniz olursa hayat daha yaşanılır olur..

spiritualsigns' Alıntı:
hayalim bir karadeniz yaylasında ev sahibi olmak... şimdilik başka hayalim yok... bunun içinde çalışıyorum olmaz diye bir şey yok... oldurabileceğiniz hayalleriniz olursa hayat daha yaşanılır olur..
Benim de tam tersine asla gerçekleşmesi mümkün olmayan hayallerim var. hayal kırıklıklarına bayılıyormuyum neyim.  :)

Geri