Herkesin bir hayali var/olmalı! SENİN HAYALİN NEDİR?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Herkesin bir hayali var\/olmalı! SENİN HAYALİN NEDİR? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,110 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı Herkesin bir hayali var\/olmalı! SENİN HAYALİN NEDİR?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
S

spiritualsigns

Harun' Alıntı:
spiritualsigns' Alıntı:
hayalim bir karadeniz yaylasında ev sahibi olmak... şimdilik başka hayalim yok... bunun içinde çalışıyorum olmaz diye bir şey yok... oldurabileceğiniz hayalleriniz olursa hayat daha yaşanılır olur..
Benim de tam tersine asla gerçekleşmesi mümkün olmayan hayallerim var. hayal kırıklıklarına bayılıyormuyum neyim.  :)
insanların genel yapısıdır bu... endişe etme biraz daha büyümen lazım... Gencecik adamsın.. gözlüklerinde çok şık.. en azından ben beğeniyorum :)

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
:)
iyi de genç olmuşum yaşlı olmuşum farketmiyor pek. başkalarının hayallerinde yaşıyorum hep. mesela, annemin hayali büyüsün okusun, babamın hayali evlensin torun tosbaa getirsin. benim hayalimse sırtıma çantayı alıp dünyayı gezmek. uçuruma bakarmısın. ben bakamıyorum düşerim diye valla.

gözlüklerim şıktır. çizik yok daha ;D ;D

S

spiritualsigns

Büyümen lazımdan kastım şu... bende eskiden birilerinin hayallerinin başrol oyuncusu idim... sonra kendi kararlarımı ve isteklerimi gerçekleştirmeye başlayıp ayaklarım üzerinde kalabildiğimde başkalarının hayallerinden zorunlu olarak ayrıldım.. Anladılar ki onların hayalleri bana büyük geliyor... Şimdi kendi hayal denizimde kendime ait hayatta sakin sakin ilerliyorum... bunun için ise 25 li yaşlarımı aşmam gerekti... çünkü kendimi gösterip ispat edebilme yaşım o zamanlara tekabul edebiliyor... şimdilik hayallerim şahsıma münhasır ve tek kişilik...

sıfır almayacağım hayallerin peşindeyim artık :)

A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
hepsi suya düştü artık kurmuyorum hayal..  :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Aklıma eski türk yapımı melodramlar geldi.
Kırmızı panjurlu ev düzine kadar çocuk, bahçeydi vs vs :d Dönem o dönem değilki pembe hayaller kurasın.
Ne hulisi kentmen'ler kaldı nede belgin hanımlar :d E ben martin luterking de değilimki kocaman hayaller kurayım.

Bizim burada bir söz var. "Azıcık aşım ağrısız başım" diye. Aha benim hayalimde bu olsun bari.
Hayalse hayal :d kolay görünebilir ama inanın değil.

Teşekkürler.