” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Değişim bir kumardır, ama hiçbirşey yapmamak da öyle.
Arthur B. Dougall

"Bu millet, tarihini iftiharla doldurmuş bir millettir. Türk milletinin geleceği, bugünkü evlatlarının doğru görüşü, yorulmak bilmez çalışkanlığı ile büyük ve parlak olacaktır." 
Muastafa Kemal Atatürk

Karanlığa küfredeceğine bir mum yak.
                                              ( Conficius )

Cümleler dogrudur sen dogru isen, dogruluk bulunmaz sen egri isen.

" Yunus Emre "

demezcb4.jpg

Ben kalpleri kırarak degil, kazanarak hükmetmek isterim..!

" K.ATATÜRK "

biz çoğu zaman düşündüğümüzü zannederiz, halbu ki bir çoğumuz önyrgılarımızı cilalayıp, parlatıp tekrar yolumuza devam ederiz.
kimin söylediğini hatırlayamadım.

Bugün vatanımızda bir milli kudret varsa, o cereyan, felaketlerden ders alan ulusun kalp ve dimağından doğmuştur."

Milli, ince duygulan, düşünceleri anlatan, yüksek deyişleri, söyleyişleri toplamak, onları bir gün önce, genel son musiki kurallarına göre işlemek gerekir. Ancak bu sayede, Türk milli musikisi yükselebilir, evrensel musikide yerini alabilir."

Gördün söyleme, bildin bilme!
                            (Şeyh edebalı)

Sevdiğin yere sık gidip gelme kalkar muhabbetin itibar olmaz.
                                                                        (Şeyh edebalı)

"Bir millette, özellikle bir milletin iş başında bulunan yöneticilerinde özel istek ve çıkar duygusu, vatanın yüce görevlerinin gerektirdiği duygulardan üstün olursa, memleketin yıkılıp kaybolması kaçınılmaz bir sondur."

Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. Whoopi Goldberg

(hepsini konrol edemedim daha önce varsa hatırlamış olam )

Geri