” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sirler- Pençe-i Kahrimdan Ölürken Lerzan Beni Bir Gözleri Ahuya Zebun Etti Felek..

~The impossible is often the untried~
     İmkansız, çoğunlukla hiç denenmemiş olandır. 
                                                  Jim Goodwin                                         
                                                    17/10/2007

ARKADAŞLAR BU BAŞLIK ALTINDA SADECE ÖZDEYİŞ (VECİZE)'LER YER ALIRSA SEVİNİRİM. YORUM YAPMAYALIM LÜTFEN

Ailesine adanan babaya isyan eden evladın geleceği karanlıktır. Anne babamıza, seven ve sayan evlat yetiştirme mutluluğunu yaşatalım.
Dr. Muhammed Bozdağ

Hayatta anne-baba duasından daha güçlü bir destekçimiz olmayacak. Babasından dua almayı başaran evlat büyük fetihlere hazırlansın.
Dr. Muhammed Bozdağ

çömez yakınıyormuş: '' Bize öyküler anlatıyorsun ama anlamlarını açmıyorsun '' Usta yanıt vermiş: '' Biri sana meyveyi çiğneyerek ikram etse hoşuna gider miydi? '' paul Bruonton

Dil, tencerenin kapağına benzer.Kıpırdadı da kokusu duyuldu mu ne pişiyor anlarsın ( mevlana )

"Gönülde yer tutan her hayal, mahşer gününde bir surete bürünecektir."Hz.Mevlana

Bataklıkta hükümdar olacağıma cennette köle olurum
                                                      JOHN MİLTON

herkes kendi kalbinin ekmegini yer                SEDA SAYAN                                                                                                                                                                     

arkadaslar ben de her zaman Muhammed Bozdag dan bişeyler eklıyorum farkındaysanızz..cünkü cok anlamlı...sizler de faydalanın istiyorumm...sevgilerr... :)

Selam sadakadır!
Bugün hayat filminizden yeni bir sahne. Hayata hoş geldiniz! Sabaha doğunca ailenize, ardından iş veya okul dostlarınıza tek tek selam verdiniz mi? Herkes fark edilmeye ve sizden tatlı bir söz duymaya muhtaçtır.  ;)
Dr. Muhammed Bozdağ

bir sözün olmadıgı yerde binlerce söz bulunur,binlerce sözün oldugu yerde bir söz aranır

Geri