” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güneş ben sıcağım derse asla ukala olmaz!
                                        ''Erdal DEMİRKIRAN''

Yürümesini bilene ''rüzgar'' arkadan esmez!
                                        ''Erdal DEMİRKIRAN''

Ey mecnun, aşka tututlduğun andan itibaren sevgilinin yurdunu kendine uzak sanma!seher vakti yola çıkan aşık daha o gece leylada akşamlar..(rüyasıda uyanıklığıda artık onunladır)

Bende mecnundan fuzun aşıklık istidadı var, aşık-ı sadık benim mecnunun ancak adı var..

3 KURUŞLUK İNSANA 5 KURUŞLUK DEGER VERİRSEN KALAN 2 KURUŞLA SENİ HARCAR............. :(

Efendiler, para vardır veya yoktur, ister olsun ister olmasın, ordu vardır ve olacaktır. 

Ordumuz, Türk birliğinin, Türk kudret ve kaabiliyetinin, Türk vatanseverliğının çelikleşmiş bir ifadesidir.

Ya istiklal, ya ölüm." 

"Kadınlarımız eğer milletin gerçek anası olmak istiyorlarsa, erkeklerimizden çok daha aydın ve faziletli olmaya çalışmalıdırlar."

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

"İstediğin kadar yaşa, nasıl olsa bir gün öleceksin; dilediğini sev, nasıl olsa bir gün ayrılacaksın; istediğini yap, nasıl olsa bir gün hesabını vereceksin."
İmam-ı Gazali

Türk orduları, tarihte benzeri görülmemiş kahramanlıklar, fedakarlıklar göstermiştir.

"Ey yükselen yeni nesil! Gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu sonsuza kadar yaşatacak olan sizlersiniz."

Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır."

Türk Ordusu; dünyanın hiç bir ordusunda seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir. 

Mustafa Kemal Atatürk

ya bence önce sağlık.şuan hasta olduğum içinmi bilmiyorum ama insan sağlığı olmayınca pek mutlu olamıyor :-[ sonra tabiki  eş,iş ...gelirr

Geri