” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başarı istediğini elde etmektir; mutluluk ise, elde ettiğini sevmektir.
Neyin hakkından gelinmez, kafa istekle birleşir birleşmez. La Fontaine

İnsan, Ancak Onu Düşünen Hiç Kimse Kalmadığı Zaman Gerçekten Ölür.

Bertolt Brecht

Ben şansa inanırım ve daha çok çalıştığımda daha çok şansa sahip olurum. Thomas Jefferson

Bir an bekle. Arkana dön ve unuttuklarını anımsa.. Kaybettiysen ara, kırdıysan af dile, kırıldıysan affet; Çünkü hayat çok kısa.
Şems

‎"O yokken "hayır sevmiyorum, unuttum" deyip, onu görünce elin ayağın birbirine dolanıyorsa; aşıksın işte..."

-Can Dündar-

Bi bakarsın hayatının kahramanı; insanlıktan bile yoksundur. Ve anlarsın ki çizgi roman dışında kimsenin bir kahramanı yoktur.

Paul Samuelson

Başarının gerçek ölçüsü nelere sahip olduğun değil, nelerden vazgeçebildiğindir. Jackson Brown   

Başarıyı ölçebilmek için bir insanın ulaştığı noktaya değil, başarmak için aştığı engellere bakılması gerektiğini öğrendim. Booker T. Washington

Zafer, “Zafer benimdir” diyebilenindir.
Başarı ise “Başaracağım” diye başlayarak sonunda “Başardım” diyebilenindir..

ATATÜRK

Ölüm,hayatta büyük bir kayıp değildir.Asıl büyük kayıp,yaşarken içimizde ölenlerdir.
R.Sharma

Dostluk, toprak bir maşrapa gibidir, önemsiz bir nedenden birdenbire kırılır ve bir daha kullanılmaz.

Çicero

"Ellerini kendi özüne açamayan gökyüzüne açar…"
-AUSEY-

Dualarınızı esirgemeyin ama öncelikle sevginizi esirgemeyin sağlıcakla,dostça kalın...

Böcek olmayı kabul edenler, ayaklar altında kalmaktan ve ezilmekten yakınmamalıdırlar.
Kant

Böcek olmayı kabul edenler, ayaklar altında kalmaktan ve ezilmekten yakınmamalıdırlar.
Kant

Geri