” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hareket etmek ile ilerlemeyi karıştırmayın. Çifte atan bir at hareket ediyordur; ama hiçbir ilerleme sağlayamaz! Alfred Montapert

Ben dalgın insanları çok severim. Bu onların iyi olduklarını, fikir adamı olduklarını gösterir. Zira kötüler ve boş kafalılar, her zaman uyanıktırlar. Prens de higne

M' Alıntı:
Ben dalgın insanları çok severim. Bu onların iyi olduklarını, fikir adamı olduklarını gösterir. Zira kötüler ve boş kafalılar, her zaman uyanıktırlar. Prens de higne

Ne kadar dalgın boş bir insanım..
 Prens de higne şimdi duydum adını..
Gururum incindi biraz araştırmak gerek(:

"Başkalarının gururuna dayanamayışımız, kendi gururumuzu incittiği içindir.."

Demek ki neymiş iyi  sağlam bir kişiliğin varmış(= Oysa çoğu zaman ne kadar dalgın insan oldum bu sıralr diye söylenıriz :)

"Yalancının cezası kimsenin kendisine inanmayışı değil, asıl kendisinin kimseye inanmayışıdır.."

M' Alıntı:
Prens de higne 'nin sözü mü?

G. Bernard Shaw' ait bir söz(müş)..
Yıllardır kendime boş yere ceza vermişim (:
Sözü duydumya artık herkese ,herşeye inanırım
20.gif

'Off dudağım acıyor' dediğimde, 'Öpeyim de geçsin' diyen sevgili. 'Yüreğim acıyor' dediğimde çekip gitti.. [Özdemir Asaf]

Hayatta kayda değer yaptığım her şey başlangıçta beni korkudan öldürüyordu. Betty Bender

Yanlış sonsuz şekillere girebilir,doğru ise yalnız bir türlü olabilir."
J.J. Rousseau

Dertli insan içi duman dolu bir odaya benzer.Onu dinlemek;o odaya bir pencere açmak gibidir.

HZ MEVLANA

"Bir tek düşmanla sık sık dövüşmemelisin, yoksa ona bütün savaş sanatını öğretirsin."
Napoleon Bonaparte

Geri