” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bjkerim' Alıntı:
Sanırsam.. Aklıma şey geldi.. Ben gene sınıfta söledimdi bunu yanımdaki arkadaşım da taklidini yaparak şey demişti.. Petrol vardı da biz mi içtik :D  :kihkih
  ;D  ;D

Hiçbir Şeye Sahip Değilseniz Hiçbir Şey Kaybedemezsiniz.
W. Shakespeare

Rüyanda görüyorsan onu, özlemişsindir. Rüyanda görmek için yatıyorsan eğer, sevmişsin demektir.

[Orhan Pamuk]

Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!Ve ...Kim demiş 'can eskimez' diye Bu can tedirgin tende Can da eskimiş Ben de...
Bedri Rahmi Eyüboğlu

Eğer büyük kitleleri ikna edebilmişse,fikirler silahlara ihtiyaç duymaz...
Fidel Castro

Ey gönül sen aşkı ve sevdayı onda bunda mı sanırsın? Oysa o senin bağrında hala anlamaz mısın? HZ MEVLANA

Yüzsüzdür insanoğlu; kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan, ondan koru kendini...Mehmet Akif Ersoy

"Kimi insan yaşadığı zorlukları bahane edip Allah'tan uzaklaşır,Kimi insan da yaşadığı zorlukları vesile edip Allah'a yakınlaşır."
**Hz. Mevlana**

Herşeyin kadar değil, değeri kadar seveceksin mesela. Çünkü beklentin ne kadar çok olursa, o kadar kırılırsın aslında.
[Can Yücel]

nil_92' Alıntı:
Herşeyin kadar değil, değeri kadar seveceksin mesela. Çünkü beklentin ne kadar çok olursa, o kadar kırılırsın aslında.
[Can Yücel]
hayal kırıklıkları da bu yüzden yaşanıyor galiba..
güzel bi söz..

''Adaletsizliklerin en büyüğü, adil olmayıp adil gibi görünmektir.!"
                                                                      Platon

Gününüzün içine edecek biri her zaman çıkar, hayatınızın içine edecek biri çıkmazsa tabi.

Charles Bukowski

Her zaman kalp kıran adam, ayakkabı içindeki taşa benzeyen bir arkadaştır.                              Elbert Hubbard

"Herkes kırılamaz; bazen ipince bir dal olmak gerekir kırılmak için:
Ama dünya kütüklerin"

Yılmaz Odabaşı

Evet ya kütüklerin sayısı gün güne artıyor..Yakında oksijensiz kalacak gibiyizya neyse hayırlısı (:

Geri