” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Televizyonla ilgili çarpıcı olan şey, bir kaç milyon insanın aynı anda, aynı espiriye gülüp, kendilerini yalnız hissetmeleridir.
T. S. Eliot

Kimler geldi geçti Bu diyardan,
Taşa takıldı düşen kaldı yoldan,
Sürdüm silahım ileri,
Biçtim geçtim düşmanı baştan...

Kadir
:)

Güç insanı yozlaştırmaz; korku yozlaştırır. Belki gücünü kaybetme korkusu...
Steinbeck

konuşmak bir ihtiyaç ama susmak bir sanattır.
                                MADAME DE STAEL

Eğer bir kelebeği sevebiliyorsak, tırtıllara da değer vermemiz gerekir. -Antonie de Saint-

İnsanlar başaklara benzer. İçleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.
Montaigne

yaşadıkça insanın irade kuvvetiyle hisleri değil,anlayış kabiliyeti artar
                                          BACON

Seni gerçekten seven ve senin sevdiğin insanlara sevgini göstermen,kendini sevip,değer vermenden geçer. Çünkü seni gerçekten seven insan herzaman senin iyi olmanı ister,sende bilirsinki, sen üzülürsen oda üzülür, sen gülersen oda güler,sen ağlarsan oda ağlar, sen sevinirsen oda sevinir.
Kendini düşünmüyorsan sevdiklerini düşün....

beyazdilekce' Alıntı:
Seni gerçekten seven ve senin sevdiğin insanlara sevgini göstermen,kendini sevip,değer vermenden geçer. Çünkü seni gerçekten seven insan herzaman senin iyi olmanı ister,sende bilirsinki, sen üzülürsen oda üzülür, sen gülersen oda güler,sen ağlarsan oda ağlar, sen sevinirsen oda sevinir.

Güzeldi..Sen  mi yazdın  :)

''Bil ki...Domuzların önüne elmaslar serilmez, mücevherden ancak sarraflar anlar başkası bilmez, ne fark eder ki kör insan için elmas da bir cam da, sana bakan kör ise kendini camdan sanma''
Hz.Mevlana

Güzeldi..Sen  mi yazdın 

Evet,beğendiğinize sevindim. :)

Bir insanın zekası, vereceği cevaplardan değil, asıl soracağı sorulardan anlaşılır.
De Levis

Planınız bir yıl içinse pirinç ekin, on yıl içinse ağaç dikin, yüz yıl için ise insanları eğitin.
Huang-Çe

Geri