” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. . . ! M.AKİF ERSOY

Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. . .
Çook düşündürücüü..Güzeldi teşekkürler

Düşünmek kolaydır, uygulamak güçtür. Dünya da en güçlü olan şey de, insanın bir şeyi düşüncesine göre uygulamasıdır."
Johann Von Goethe

Televizyonla ilgili çarpıcı olan şey, bir kaç milyon insanın aynı anda, aynı espiriye gülüp, kendilerini yalnız hissetmeleridir.
T. S. Eliot

Noktaları ileriye bakarak birleştiremezsiniz; onları sadece geriye baktığınızda birleştirebilirsiniz..
Kod:
STEVE JOBS

Bu dünyaya istediğimiz gibi gelmedik, bu dünyadan istediğimiz gibi gidemeyiz.
Ömer Hayyam

İki tür insan vardır. Odaya girdiğinde 'işte geldim' diyenler ve 'demek buradasınız' diyenler.
Frederick L Collins

Sokrates şöyle der..

“Kendini tanımak demek, hayran hayran kendini seyretmek demek değildir..
İnsanın hem ne olduğunu, hem de ne olması gerektiğini araştırmasıdır; nasıl düşüneceğini, nasıl yaşayacağını, nasıl mutlu olacağını kendine sormasıdır.. “

Kendime  çok soru sordum ama verebildiğimyanıtlar yetersizkaldı  işin içinden bi'türlü çıkamadım(:

İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir. Goethe

Eğer erkekler evlendikten sonra da nişanlılık zamanlarındaki gibi davranmaya devam etseydi, muhakkak boşanmalar yarıya inerdi ama iflaslar da iki katına çıkardı!
Family Happiness Dergisi
;D

"Sevgiyle yoğurulmamışsa yüreğin, Tekkede manastırda eremezsin.
Bir kez gerçekten sevdinmi bu dünyada, Cennetin, Cehennemin üstündesin.."

"Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir."
(Cenap Şahabettin)

Hayat oyununda seyirci koltuklarında oturmaya heves etme, sahneye çıkmaya çalış. Hayat bir oyuna benzer, uzunluğu değil iyi oynanıp oynanmadığı önemlidir.
Seneca

Geri