” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnsanlar, rakamlar gibidir.Ancak durumlarına göre kıymet kazanırlar.
                                                   Napoleon

Yaşam, aldığımız nefes sayısıyla değil, nefesimizi kesen anların sayısı ile ölçülür..

İnsansal öz, tek tek her bireyin doğasında bulunan bir soyutlama değildir. Gerçekliği içersinde, bu, toplumsal ilişkilerin bütünüdür.

KARL MARX

'Her şey seninle başlar...' Bu söz çok hoşuma gittiği için paylaşmak istedim.Hayatta her türlü ne zorluk olursa olsun insan herşeyin üstesinden gelir yeterki kendinize inancınızı ve güveninizi hiç bir zaman kaybetmeyin kimse sizden üstün değildir.Sevgiler:)))

Bir dostun üzüntüsüne herkes katılır, başarılarına ise ancak yüksek ruhlular sevinir. ( Oscar Wilde )

Ebru' Alıntı:
Su Perisi' Alıntı:
Aynaya küfretmeden önce yüzünü yıka..

(Yazarını bulamadım)
Su Perisi' Alıntı:
Yaşam, aldığımız nefes sayısıyla değil, nefesimizi kesen anların sayısı ile ölçülür..

çok güzel sözlermiş superisi,ezberime aldım bide kimin söylediğini yazsaydın daha güzel olacaktı :)

İlk yazdığım sözü radyodan duydum ama  yazarını kaçırdım,aramada yaptım bulamadım,anonim olabilir... Güzel bir söz, bende çok begendim...Bir çok yönden de anlamı büyük...

İkinci sözün yazarını buldum George CARLİN yazmış,kızım sağolsun gazateden okuyunca panosuna asıyor...Söz çok hoşuma gitmişti hatırımda kalmış,kızımın aldıgından da haberim yok,aradım nette de ama yazarını bulamadan eklemek zorunda kaldım,birinden uyarı alırım diyede tedirgin şekilde..(: "Kim söylediginide yazar mısın Su perisi" diye  :)

Kızımın panosundan sizin için şeçtiğim bir iki söz..

İşlenen her günah,içilen şarap gibi insanı sarhoş etseydi,dünyada ayık insan bulamazdınız...

Ömer HAYYAM..

İnsanlar ikiye ayrılır: Hatalarıyla yüzleşenler..Yüzsüzleşenler!

Ünal TURGUT...

Değer vermek kendinizle başlar.
Kendine değer vermeyenin çevresindekilere değer vermesi imkansızdır.O yüzden kendinizle başlayın şaheserlere.
Siz hayattan keyif aldıkça, hayat ta farklılaşır.Ancak kendinizi severseniz etrafınızdakileri sevmeye başlarsınız.

Ahmet Şerif İZGÖREN

Bizi güçlü yapan yediklerimiz degil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandiklarimiz degil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarimiz degil, kafamiza yerlestirdiklerimizdir. (francis bacon)

Hiçbir doktorun çantasında mutluluk kadar çabuk ve düzenli etkide bulunabilicek bir ilaç yoktur. C.Alain

Kurnaz insanlar okumayı küçümserler, basit insanlar ona hayran olurlar, akıllı insanlar ise ondan faydalanırlar.

Francis  Bacon

İnsanların yapabileceği en büyük fenalık kendisine olan güvenini kaybetmesidir.

RİCHARD BERNEDİCİ

Öğrendikten, sevdikten sonra daha çok acı çekeceksiniz
Barış, her şeyi hazmeden mutluluktur.
Çalışma uçup gidebilen bir alışkanlıktır; bırakması kolay, yeniden başlaması zor bir alışkanlık.
Ölüm bu; ne hükümdar tanır, ne soytarı; herkesi aynı iştahla yutar.
Hayat, felaket, yalnızlık, yüzüstü bırakılmışlık, yoksulluk kendine göre kahramanları olan savaş alanlarıdır.
Evlatlarını sevmeyen babalar olabilir; ama, torununu çıldırasıya sevmeyen dede olamaz.
Kadınsız bir erkek horozsuz bir tabanca gibidir; erkeği ateşleyen kadındır.

F.M.Arouet VOLTAIRE

Şeçemedim (:

Geri