” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Umutsuzluğu ihrac eden bicok ülkenin herhangi bir sehrinde bıraktım [size=12pt]  seni
,inzivaya cekilmiş bu hikayanin hüzün dolu tetiğini coktaan cektım,[/size]
seni öldüreli cok oldu.

Hayat kısa insanoğlu!
Kesildikçe biten otlar gibi yeşermeyeceksin bir daha...

.....Ömer Hayyam

‎"Aşka yanmalı can dediğin
Ya canın olmalı ya da canını almalı
Yar diyemezsin ki herkese, içindeki yaran olmalı...
Herkesin de bir yüreği vardır amma, yürek dediğin de, bir aşka yanmalı.."

( Mevlana Celaleddin-i Belhi Rumi )

'Bir insan en çok kimin yanında susuyorsa, aslında en çok onunla konuşmak istiyordur.'
-Chuck Palahniuk-

Oysa bazen susnmak boş konuşmaktan iyidir...

Başarının formülünü bilmiyorum ama başarısızlığın formülü herkesi memnun etmeye çalışmaktır.
Bill Cosby

ESİRGEYEN VE BAĞIŞLAYAN ALLAH IN ADIYLA BAŞLASAM SANA BAŞKALARINDAN ESİRGEYİP BAĞIŞLARMI SENİ BANA  :-[

Yaşlılıktaki mutluluğumuz veya mutsuzluğumuz,
gençlikte yaptığımız işlerin ödülüdür.

Robert Browning

Sevmeyi Bilmiyosan Kullanma O İki Kelimeyi ! “Yani Ne Sen, Kirlet Ağzını O Sözle. Ne de O Söz Ağlasın Kimin Eline Düştüm Diye.
                                                                                                                                                          Özdemir Asaf

‎"Bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim. Dağlara çarptım her esişimde. Yollara küfrettim her gidişinde" demiş ya Nazım, aynen öyle..

Bizim DENİZ derki...
"insanlar doğar, büyür, yaşar ve ölürler. önemli olan çok yaşamak değil, yaşadığı süre içinde, fazla şeyler yapabilmektir."

Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum. diyebilmek
  genç yaşta yağlı ipi göğüsleyebilmek ve  bu denli kalıcı olabilmek gerçekten onur vericidir...
Mümkün müdür  unutmak SENİ?

Aziz Nesin diyorki:
'Türk erkeğinin dünyanın en kıskanç erkeklerinden biri olmasının sebebi; Sevgililerine değil, kendilerine güvenmediklerindendir.'
Ben evet Aziz Nesin çok doğru söylemiş diyorum ...Eğer söze itirazı olan varsa ya şimdi konuşsun yada sonsuza değin sussun ((:

Yağmur,Kar,Fırtına şimdi güneş bu topraklar hepsini aynı gün içerisinde yaşatmamıştı.... en azından hayatım boyunca ben görmemiştim...

Geri