Umutsuzluğu ihrac eden bicok ülkenin herhangi bir sehrinde bıraktım [size=12pt] seni ,inzivaya cekilmiş bu hikayanin hüzün dolu tetiğini coktaan cektım,[/size] seni öldüreli cok oldu.
"Aşka yanmalı can dediğin Ya canın olmalı ya da canını almalı Yar diyemezsin ki herkese, içindeki yaran olmalı... Herkesin de bir yüreği vardır amma, yürek dediğin de, bir aşka yanmalı.."
Bizim DENİZ derki... "insanlar doğar, büyür, yaşar ve ölürler. önemli olan çok yaşamak değil, yaşadığı süre içinde, fazla şeyler yapabilmektir."
Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum. diyebilmek genç yaşta yağlı ipi göğüsleyebilmek ve bu denli kalıcı olabilmek gerçekten onur vericidir... Mümkün müdür unutmak SENİ?
Aziz Nesin diyorki: 'Türk erkeğinin dünyanın en kıskanç erkeklerinden biri olmasının sebebi; Sevgililerine değil, kendilerine güvenmediklerindendir.' Ben evet Aziz Nesin çok doğru söylemiş diyorum ...Eğer söze itirazı olan varsa ya şimdi konuşsun yada sonsuza değin sussun (
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.