Benden nefret edenlerden nefret edecek vaktim yok. Çünkü ben, bana değer verenleri sevmekle meşgulüm." Marquez Ne mutlu banaki 'nefret duygusunu' hiçç tatmadım bilmiyorumda.!
''Kalbinizde olup da hiç kimseye anlatmayı başaramadığınız, dile getirilmesi imkansız bir şey var ya, işte Allah onu biliyor, üzülmeyin.'' Murat Menteş
"Hayatınızzdan geçen her dakika, agaçtan düşen bir yapraktır. Yaprağınız düşmeden kıymetini bilin. Zaman en iyi ilaçsa sevgide en iyi panzehirdir. Zehirlenmeden sevin.!" Dede Osman
AKŞAM VAKTİ Çıngırak sesleri uzaklardan duyulmaya başlayınca, Akşam serinliğinde sürüler, ağıla yaklaştıkça, Kekik ve süt kokuları, sarar şimdi ovaları, Güneş ufka yaklaştıkça, öper sanki yaylaları… Kaniye BASIM
'Durma üz kendini üzebildigin kadar hatalarını düzeltecekse. Düşünme hiç şu anını düşüncesizlik garantiliyorsa yarını. Ve kork ölümden ölesiye korkun seni ölümsüzleştirecekse..'
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.