Hepimizin söylediği enn popüler Yalanlar :)

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde crt tarafından oluşturulan Hepimizin söylediği enn popüler Yalanlar :) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 107,180 kez görüntülenmiş, 414 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Hepimizin söylediği enn popüler Yalanlar :)
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emre
D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Vayy patroniçemiz gelmiş (patroniçe doğru terim değil mi?)

Günaydın efendim,buyrun masanız hazır,.. pişştt ahmet ! oğlum haşmetlü bayanefendilerin kahvaltısını getir .. Haydi uç uç !
(Crt ye dönerek)Geliyor efendim hemen..
Efiyet olsun efenim,iyi çalışmeler

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bu kadar iltifattan sonra başım döndü heran düşebilirim:)
Biz dürüstlüğümüz ve özverili çalışmalarımızla oturduk paron koltuğuna...
Ve hızla yayıldık ülkenin dört bir yanına...Biz ne yapıyorsak sizleri içindir...
Yoksa dünya malı dünyada kalır...
Marka olmuşuz artık bizi bilen bilir...
Bir Crt gider binler gelir 

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
evet patron!

İstikrar sürsün,k.g. büyüsün ,CRT HolDing..
Yaptık,olacak !

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bütün ihaleler bizimdir...Bu şehirde herkes konfor ve kaliteyi hakediyor...
Seçim öncesi sudan ucuz 'Crt Rezidansları' vatandaşa bedava dağıtılıyor

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Meclisten aradılar,seçim öncesi can havli yalanlarından 100 kutu talebi var,büyük boy olacakmış. elimizde var mıydı?

Hasan! bir bak bakalım koçum şu stoklara,bir de meclisin bakiyesine bir bak bakalım,en son ne zaman ne kadar ödeme yapmış,ee dış borçlarda çoğaldı,bize ödeme yok ama .. Bu sefer yok çekelim,bakalım napacaklar..
Zeynep! kızım sende meclisin taleb mektubunu yazdır,haşmetlü ablana imzallatır getir bakim .Haydi.!
Çok yoğun çok..
ehy biriniz şu tlefona bakım
asya ? kızım eelisefer dedim yerinden ayrılma aaa

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Yoğun talep üzerine telofon hatlarımız kilitlendi...
Malum devir değişti heşey özelleşti...
Derdinizi anlatın...'Telekom' çare bulsun:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Şirketimizde çalışacak,elmalı tarçınlı pasta yapabilen,dürüstçe yalan ticareti yapabilecek,hem mutfak sorumluluğunu hemde satış sonrası hizmet işlerini yürütecek delibozuk eleman aranıyor.
Adres: k.g. bulvarı bankalar sırası cad. CRT iş hanı  forumtepe /istanbul
Müracat : CRT

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gençlere yalan söylemeyi alışkanlık haline getirenlere inat ...
Yeni bir kampanya başlattık.
Şirketimize sınavla  eleman alınacak ... Soru şifreleri büyük bir titizlikle hazırlanıp dağıtılacak...
İşsiz genç kalmayacak:)

Not:
Hazırlamış olduğumuz form ücretlerini Dolar olarak 'CRT Bank'a yatırmanız önemle rica olunur.Aksi taktirde şifrelerimizden yararlanmanız mümkün olamayacaktır.!

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut beni sevdiği kızla tanıştıracak ama  hala karar veremedim?
Gitsem mi gitmesem mi? :)
Öyle ya onlar yanıma, siteye gelip haşmetli Crt'nin elini öpsünler.!

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Tam da bu konu üzerine bir soru sormuştum diğer odada.. Tesadüfe bakılırsa bu iş malum olacak.
Sevgilime gelince sayın crt; Hatırlatırım o bir patron eşi olacak, Benim gibi bir patronun eşi.
Yani velhasılkelam onlarda kız tarafındakiler erkek evine gelip erkeği istemeye geliyorlarmış,beni senden isteyecekler,sakın elini öptürme,Ayaklarına kapansınlar noolur mesutu ver diye ..

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sen hiiiç merak etme canım ...
"Bizde satılık can yok ...Biz gücümüzü sevgiden alırız ...Güveniyorsanız kendinize işte Mesut işte para tercih sizin"derim:)
Tabiki onlar hem parayı hem de sseni  reddedemeyeceklerinden dolayı teklifimi kabul edecekler ...
Bir taşla iki kuş vuracağız ..Bir kızım olacak adı Sevgi  ve mesut bir hayat süreceksiniz ...
Bu durumda elimi öpmesenizde olur ...
Sizlere sonsuz mutluluklar diliyor karşılığında yönetimine  el koyuyorum:)
"Müdahale ve darbeye hayır" diye itiraz istemiyorum buda böyle biline:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Ama hisselerimi biraz artır.. malum evlilik çoluk çocuk .. geçim sıkıntısı çekmemem lazım,şimdiden doğamamış bebeğime kat yat araba ev almam lazım,banka hesabı açıp 50 m dolar koymam lazım. mesela

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Yalan evrenselleştiği zaman, hakikati söylemek devrimci bir eylemdir...
Mesut demek ki devrimci eylemlerinmize kaldığımız yerden devam etmemiz gerekiyor:)
Holdinglerimiz öyle güçlendiki karşımıza çıkan rakipleri ezip geçiyoruz hane:)
Para hiiçç sorun değil canım ,zamanını henüz belirleyemediğim bir pazar akşamı hesapına aktarılacaktır.

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
crt' Alıntı:
Yalan evrenselleştiği zaman, hakikati söylemek devrimci bir eylemdir...
Mesut demek ki devrimci eylemlerinmize kaldığımız yerden devam etmemiz gerekiyor:)
Holdinglerimiz öyle güçlendiki karşımıza çıkan rakipleri ezip geçiyoruz hane:)
Para hiiçç sorun değil canım ,zamanını henüz belirleyemediğim bir pazar akşamı hesapına aktarılacaktır.
ayıp ayıp.. zamn mı dedin. ben paralar hesaba geçti sanıyordum.. tubada mavizuzaydan tubi lirası döviz getirmiş.. onu nerde bozduracağız.. benim marsta tanıdık uzay dövzcisi var ama .. neyse

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut akşam akşam sinirimi bozma benim:)
Şuna bakınya iş bulduğuna şükredeceğine neler söylüyor ?
Ne zam mı ne dövizi? Biz kumdan sıyırmıyoruz paraları ...Asgari ücret+1tl prim neyine yetmiyor?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
asgari ücretin 10.000 lira olduğu şu yoksul dönemde,sen bana +1 tl prim diyorsun.. iyi de o benim anca mavizuzay seyahat biletimin ilk taksidini anca karşılar.. uzaya aya çıkcaz,bal ayına .. ee evleniyoruz malum. gimişken ordan bir tane de uzay üssü alayım otopark yapıp iletecem. ilerde trafik çok olcak orda.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Desene  dünya nimetleri vede haşmetlü Crt'nin bahşettiği güzellikler yetmedi şimdide uzayı zapteyleyecek ufoları korkutacaksın?:)
Mesut kınıyorum seni daha bir füzen bile yok uzaya otopark yapmaktan bahsediyor boş sözlele beni kahrediyorsun:)