Merhaba Sayın CRT başkanım,
Merhaba değerli yalan ortaklarım.
Öncelikle sizinle çalışıyor olmaktan duyduğum zevkin ilk günkü tazeliğini koruduğunu söylemek isterim.
Bu hep böyle de olacak.
Ancak son zamanlarda CRT çalışanları arasında boş vakitlerde 'Şişe çevirmece' diye tabir edilen ve doğruluk,cesaretlik gibi ruhumuza düşman konuları içeren,oldukça ciddiyet barındıran bir oyun oynandığı duyumunu alıyorum : "Dilerim ki bu duyum 'yalan' olsun ve bende çalışanlarımın her geçen gün profosyonelleştiğine biraz daha inanayım." derken gözlerimle gördüğüm o tiksinç dürüstlük yarışması bana iflas kokularının habercisi gibi geldi.
Biz ki; doğruların kovulduğu ,yalanın tapıldığı güzel ülkemizde bu işi yaparak ayakta kalma mücadelesi kararı alıp,bu sektörde tek hizmet veren ve lider olan bir kuruluş olmuşken, bu tür işgüzar hareketlenmeleri değerli çalışanlarıma yakıştırmıyorum.
Şişe çevirmece bir oyun da olsa,zeka gelişiminizi ve iş potansiyel puanınızı düşürdüğünü unutmayın. Bir insan yalan söylemek zorunda kalmazsa zekası gelişmez. Siz Geri kalmış bir nesil mi olmak istiyorsunuz canım yurduma..
Yalan geliştirin,zeka geliştirin. Bu ülkeye zeki liderler lazım. Ve o liderlere bu gücü sağlamak bizim işimiz,
Geleceğin ülke kaptanlarına bu özgüveni vermek ,koçluk yapmak,onları topluma kazandırmak bizim işimiz !!!
Yalan söylemek ve yalana inanmak ,teyidleşmek,ayrıca bir insanlık görevidir.
Lütfen bu günden itibaren daha duyarlı olalım arkadaşlar.
Fazla vaktinizi almak istemiyorum,
Son söz olarak ; yalan gerçeğin sermayesidir diyorum
Hepinize iyi çalışmalar
Nefret ediyorum sizden.