Hepimizin söylediği enn popüler Yalanlar :)

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde crt tarafından oluşturulan Hepimizin söylediği enn popüler Yalanlar :) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 107,181 kez görüntülenmiş, 414 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Hepimizin söylediği enn popüler Yalanlar :)
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emre
D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Hop ! Senin için wanted dediler diye kokrup geri geliyorsun,sonra ipi bize atıyorsun.. Hem unutma abla ,hisselerin yüzde 96 sı sende olsada ben senin ortağınım.. Ayıp .. Aa !

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut olmuyor ama...Şirketi kuran  benim tabiki hisselerin %/96 'sı benim olcak...
Dua edinlki o çektiğimiz teşfik kradilerini lıp kaçmadım...Kredi borçlarını size yüklemiyor yalan makinalarının geliriyle idere ediyorum..
Sen sordumu bi'defa ..."Bu değirmenin suyu nereden geliyor" dedin mi hiiiççç!
Vergi kaçırmaktan canım çıkıyor ..Kolay mı sanıyorsun bu kriz döneminde ayakta durabilmeyi? :)
Lütfen daha fazla konuşturma beni zaten sana çok kırgınım:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Ha tamam şimdi oldu ...

(Basın açıklamasında ,deli eğilip crt nin kulağına fısıldar)

Tamam çaktırma pek uzatmayalım,kayboldun geldin bilsin millet.
Sen gemilerden haber ver,geldi mi makinalar,sağa sola baksaydın kime görmedi sizi dimi dubai büyük başıyla anlaşırken.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Hişştt Mesuttt  yavaş olun bakim. Dolandırıcılık yapmayın vede lütfen yalan konuşmayın...
Haşmetlü Crt  rekabetten hoşlanmaz:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ne yalan söylemeye ne de yükseklerden uçmaya hiiçç gerek kalmadı :)
Çünkü güç bende artık her istediğimi yapabiliyorum  :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Oo bizde nerelerdeydin diyorduk abla.. Belli belli,iktidar olmuş gelmiş gittiği yerden :):)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Evetya ne demezsiniz..."Ötme Bülbül" adlı türkünün notalarını bile  öyle hızlı öğrendimki bugün ..
Bağlamada nasıl hızlı çalabilirim diye düşünüyorum kara kara

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut, "bugün bir kuruşluk hasılat" yapadım diyorsun... Ben vergi memurumuyumki yalan yere yemin ediyorsun?
Git derdini bizim şeyhülüslam Asukaki'ye anlat.Söylermisin beni bu kadar yormaya ne hakkın var senin?
  Bu yalanlara devam edersen eğer inan seni ben haşmetü Crt bile kurtaramaz bu da böyle bilinmiş ola:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Hasılat yok ..Kaptanlarla papaz olduk yalan değil.. Adamlar demir attı işsizlikten restoran yapacaklarını söylüyorlar gemileri..
Ee o kadar yalanı taşımaya gemiler dayanmıyor.
Neyse daha fazla konuşamayacağım telefonlar kitlendi bir sürü işim gücüm var,şu telefonunu aç artıkın,dubaiden arayacaklar. Fabrikayı büyütmek lazım,ekip yetersiz.. Ekipman yetersiz... Daha fazla beyine ihtiyaç var,siparişler yetişmiyor.. Bu seçim davasına çok sattı biizm makinalar..Ayrıca meclisten çok talep var..

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut:)
Biliyorsun yalanla peynir gemilerimizi yürütemeyiz...
Daha ciddi çalışmalar yapmak ve Meclis'e falan girmek gerek:)
Hani ihalelere girmemiz teşfik kredisi falan çekmemiz gerekirse Ankara' da dayılarımız olmalı dimi ya?:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
ankarada dayımız yoksa,altımızda arabamız var,, gider bağlarız mecliside merak etme

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ankara'da deniz olsaydı ne güzel olurdu ..Gemiciklerimizle giderdik oraya:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Hayalleri biz gerçekleştiriyoruz.. o da olacak..  Bizim için çocuk oyuncağı..

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut:) evetya
'CRT Yalan Makinaları' hayaldi gerçek oldu:)
Bu başarıda sizlerinde fazlasıyla emeği var teşekkür ediyorum hepinize:)

S

saniye1

Kullanıcı
17 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Adana
HAYALDİ GERÇEK OLDU!!!!
beni derinden etkiliyor bu laf yaaa:)))

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Saniye ,ortaklık teklifin olumlu yanıtşlandı.. Haşmetlü Crt Seni %0,05 payla ortaklığa kabul etti.
Ayrıca sevgiliye ve patronlarına ya da herhangi bir ortamda günlük hayatta kullanılmak üzere 2.sınıf orta kalite bir aylık sınırsız yalan hesabına yüklendi..
Aramıza hoşgeldin..

S

saniye1

Kullanıcı
17 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Adana
teşekkür ediyorum mesut:))
vergi kaçıralım ama tamam:)))

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Vergi kaçırmak mı?
Çok teğessüf ediyorum...Bunu bizim gibi tarihin derinliklerinden gelen köklü bir şirkete nasıl yakıştırıyorsunuz?...Biz sadece gelir masraflarından düşüyoruz:)
Saniye şimdilik sana ortaklık payı vermiyorum deneme aşamasındasın.Göstereceğin performansa göre  değerlendirilmeye alınacaksın...Söylediğin her başarılı yalan sana prim olarak ödenecektir.
Başarılar:)