akılmelek
Kullanıcı
hayatım ilk sınavımla alt üst olmuştu.. ilk sınav heyecanıla yapamamıştım belkide.. yada gerçekten becermek istemiyordum başarıyı...hiç doğrum yoktu.Ağlamaya başladım.. Sınıfın içinde..... Avazım çıktığınca bağırark hıçkırıklar içinde ağlıyordum.. Çünkü becerememiştim..60 almak veya almak istemeye mecbur olmak..Çok kötü bir duyguydu...neden böyle olmuştu?.. bilmiyordum.Çünkü sınavım iyi geçsin diye saatlerce veriimli,akıllıca çalışmıştım.Moralim bozuktu fakat 2 gün sonra 2 tane daha sınavım vardı ve onlara çalışmak zorundaydım.Bu sınavlarımdan 100'er alacağıma emindim artık.Sınav sabahı kalktım,okuluma gittim,sınavıma girdim.. 100 notunu beklerken.. hocaların hataları sayesinde önceden sölemediler ve bende sölemediklerinden bir yeri yanlış yapmışım soru 24 puan.. haksızlıktı... hem söylememişlerdi.. hemde 24 puanım kırıldı.. Moralim arkadaşlarım sayesinde şuan fena değil.. Fakat diğer sınavlarımda böyle birşey olmasını istemiyorum.. ben başarmak istiyorum..Ben sınıfın ilk 3 ^ünde iken noldu beddua mı? kıskançlık mı? kendi hatam mı?.. bilmiyorum..ne yazıkki bilmiyorum... :-\