dileklerperisi
Kullanıcı
Bu sayfaya her girişimde kendi arşivime bir şeyler kopyalamadan geçemiyorum. :
Yüreğinize sağlık.

Yüreğinize sağlık.
Ayben' Alıntı:Hayal teşekkür ederim ne olursa olsun biz olmak gibisi yok değil mi? Yapmacık olmayan, samimi yüreklerde saklı olan huzuru yakalamak gibisi yok. Bunu bulmalı ve bulduğumuzda da hiç bırakmamalı...
Ayben' Alıntı:Sağol hayal benden de sevgiler uzun bir süredir gözükmüyordun ama paylaşımlarını özledik![]()
Ayben' Alıntı:Hayalcim muhtemelen açılmayacak galiba tabi kesin konuşmayayım ama kalbim.gen.tr'den paylaşımlarını sunabilirsin istersen gene aynı nickle![]()
Kardelen' Alıntı:geldiğini belli ettin hayal özlemişiz vallaevet bende göremedim bayağı ayrıca okadar güzel konulara değinmişsinki evet bizz zaten biz olabilmek önemli çıkarsızca sevgiyle güvenleee böle güzel paylaşımlar için saol....
bıldırcın' Alıntı:Ülkece biz kavramına daha sıkı sarılmamız gereken bir dönemde olduğumuzu düşünüyorum....
Bu güzel paylaşım için teşekkür ediyorum hayal![]()
Kardelen' Alıntı:saol hayalevet ya burdaki ortam her yerde olmuyo yazamayıncada öle oluyo bi şiir yazan kişi olarak öyle düşnüyorum
ama işte
![]()
Ayben' Alıntı:Güzel dilekler için çok teşekkürler hayal, umarım hayatta hep sana güler, hatta güzel bir tebessüm hiç eksik etmez yüzünden ve kalbinden...
Şiir içinde teşekkürler.
Kardelen' Alıntı:güldü
sende ne var diye sordu..
cevapladım, buhar oldu:
BİR BEDEN VAR RUHUMUN İÇİNDE
BEN'LE BÜTÜN, BEN'LE BİR...
çok tşk ederim hayal yaaa valla süper oldu ya şiir benim ruhum gibi bişiözlemiştik deidm ya çok iyi geldi saol hele şu son nakarat sorma gitsin
tekrar saol şair yürekli arkadaşım herşey gönlümüzce olsun ....
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.