hayal_12'nin Kaleminden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayal_12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yarabbim sen bizi nefsimizin kirli emellerine alet olmaktan koru.(amin)

çok güzel bir konuya değinmişsin yine yavuz.kadın hasret kaldığı şeyleri aramaya çalışmış ama bunları ararken imanı geride bırakmamak gerektiğini unutmuş.allahım bu duruma düşmekten korusun.

yüreğine sağlık.

yarence' Alıntı:

çok güzel bir konuya değinmişsin yine yavuz.kadın hasret kaldığı şeyleri aramaya çalışmış ama bunları ararken imanı geride bırakmamak gerektiğini unutmuş.allahım bu duruma düşmekten korusun.

yüreğine sağlık.
Sanırım Söylenecek olan her şeyi söylemiş yarence.
Emeğine sağlık hayal_

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Okuyup yorum yazdığınıza değmiştir inşallah hikaye.. Çok kısıtlı bir zamanda yazdım.. Daha fazla şey anlatmak isterdim, farklı mesajlar verirdim ama hem zamanım yoktu hem de fazla uzun olursa, okuyunlar sıkılır diye düşündüm...

Yorumuna aynen katılıyorum 'yarence'.. Kadın bazı duygularını tatmin ederken-ki bu erkek de olabilir, hiç farketmez- imanı, namusu, aileyi, günahı.. kısaca hiçbir şeyi düşünmüyor.. Duan için binlerce kez amin...  :-X

Beğenmene sevindim 'Kristal'...  ::)

Sizlere de çok teşekkür ederim, 'ayben' ve 'DileklerPerisi'...  :)

yarence' Alıntı:

yüreğine sağlık.
amin... gerçekten de söylenmesi gereken en güzel şey söylenmiş... Rabb'im bizleri zinanın her türlüsünden muhafaza etsin, öyleleride ıslah etsin inş. (amin)

"Rabb'im bizleri zinanın her türlüsünden muhafaza etsin..."

Binlerle amin...

dili yok ki kalbimin
çıksam dağlar başına
haykırsam
o 'sen'sin diye
beklediğim
özlemiyle yandığım
sevgimi, ruhumun baygın bakışlarını sakladığım
o 'hayali' sevgili
'sen'sin diye haykırsam
ve hiç susmadan
geceler boyu seni ansam
gündüzün bağrında
gözlerini avuçlasam
ahh
ne iyi olurdu, bilemezsin
oysa kalbim
bağırmayı bilmez ki

oysa kalbim
bağırmayı bilmez ki

konuş dersin ama
kalbimin dili yok ki
dilimin dedikleri
sana yüreğimdekileri gösteremez ki
ne söyleyebilirim
ne de susarım
anlaşılmasamda konuşur dururum
divane derler bana
olsun incinmez gururum
ama gelmezsen ölürüm

dilimin dedikleri
sana yüreğimdekileri gösteremez ki
ne söyleyebilirim
ne de susarım

hep dilimin ucuna gelip
sonra usulca gidiveren
sana diyemediğim
o tatlı sözlerimi topladım dün gece
iki 'sen' etti
yarım da 'ben'
yarımla yaşamayı beceririm belki
ama
sensiz asla!

dilden giden
ama yürekten gitmeyen o sözler varya
bir gün hepsini dile getirip
söyleyebildiğim kadar söyleyeceğim sana
söyleyemezsem ölürüm ama
onun umuduyla yaşıyorum hala

derim ki
ne sen öl bensiz
ne de ben sensiz
diyemediklerimin artığı yazdıklarım
sana duyduğum
sevginin bedeli olmasın
sen ol ki
gönlümün bahçesinde
sevgimizin bedeli
su gibi yaşam olsun

ayben' Alıntı:
Kardelen' Alıntı:
yaa süper şiirler bunlar fıstığım benim süpeersin canım ya çok güzel  :'( aybencim sende öyle bak içindeki köşelere saklanmış şair yüreğin ortaya çıktı :) sevgiyle kalın...

saol kardelencim haklısın ben bu sitenin üyesi olduğumdan beri daha bir güzel cümleler kurmaya yazmaya başladım sanki ve artık içimdekileri tutmamayı öğrendim burda aklıma estikçe yazıyorum işte sende sevgiyle kal Allah'a emanet :)

saol canım benim sende rabbe emanet kal ne güzel işte sitemizin amacıda bu kendinigeliştir dahada iyilerde olman seni eniyilerde görmek ümidi ile canım içindekileri tutma ve estikçe dahada güzel işte yaz kaleminin mürekkebi yüreğiniin güzel hisleri hiç bitmesin aybencim :)

sevgimizin bedeli
su gibi yaşam olsun

ve hiç ölmesin
yüreğimde yaşayanlar gibi
her mevsim yeşil kalsın
çam ağaçları gibi
hep yaşasın

ve hiç ölmesin
yüreğimde yaşayanlar gibi

o yüreğimde yaşayanlar ki
senin ruhun
senin duygun
senin sözlerin
hep yaşasın
hep yeşil kalsın
ve tıpkı
bir kardelen gibi
zamana meydan okusun sevdamız
zaman
bizden utangaçlığımızı
bıçak gibi
kesene dek
kalpten seninleyim sevgili

kalpten seninleyim sevgili

çok güzellllllll  :'(  :'(  :'( tşkler harika şiirler için fıstıkçım ve hayal_12 emeğinize gönlünüze sağlık sevgi ve saygılarımla :( :'(

Kardelen' Alıntı:
ayben' Alıntı:
Kardelen' Alıntı:
yaa süper şiirler bunlar fıstığım benim süpeersin canım ya çok güzel  :'( aybencim sende öyle bak içindeki köşelere saklanmış şair yüreğin ortaya çıktı :) sevgiyle kalın...

saol kardelencim haklısın ben bu sitenin üyesi olduğumdan beri daha bir güzel cümleler kurmaya yazmaya başladım sanki ve artık içimdekileri tutmamayı öğrendim burda aklıma estikçe yazıyorum işte sende sevgiyle kal Allah'a emanet :)

saol canım benim sende rabbe emanet kal ne güzel işte sitemizin amacıda bu kendinigeliştir dahada iyilerde olman seni eniyilerde görmek ümidi ile canım içindekileri tutma ve estikçe dahada güzel işte yaz kaleminin mürekkebi yüreğiniin güzel hisleri hiç bitmesin aybencim :)

amin canım inşallah hepimizin içinden eksik kalmaz güzel hisler herşeyin temelini oluşturan kalbimiz güzellikleri hiç solmaz inşallah :)

Geri