Hayal Kurmak Sorunları Çözüyor

yağmur90' Alıntı:
bende tam gerçek dışı hayaleri kesmiştim.hemen şu an hayal kurmaya  :)tekrar başlıyorum :)madem problemlerime ilaç olacak,bende deneyi veriyim. :) ;D ;Dpaylaşımın için teşekkürler,ellerine sağlık
rica ederim ama içinden geleni yapmalısın bence. hiç kesme hayal kurmayı tam gaz devam hayallere  ;) ;D ;D

hayal kurmak balık burcuna has diyorlar.. gerçi benim astrolojiyle aram hiç iyi olmadı ama ufak bi bilgi olsun istedim  :)

Hayal mi?m O da ne  ::)
Sorunları hayal kurarak hiç çözünlemeyi düşünmedigim gibi eylemde de yapmadım...
Olumsuz düşüncelerden çok olumlular için hayal kurarım o ayrı (: Gerçekleştimi derseniz,orası bana kalsın  8)

:) Bence anca hayal kurmaz aşık olan bir insan...Şu örneği düşüneyim mesela nişanlı bir çift evlenecekleri günü evlerinin nerede olacağını... hayal ediyor bu durmda sorunu da çözmüş oluyorlar

Abartmamak koşuluyla hayal kurmak bazı durumlarda iyidir iyi .

gökteki yıldız' Alıntı:
:) Bence anca hayal kurmaz aşık olan bir insan...Şu örneği düşüneyim mesela nişanlı bir çift evlenecekleri günü evlerinin nerede olacağını... hayal ediyor bu durmda sorunu da çözmüş oluyorlar

bunun konuyla pek ilgisi yok gibi ama yinede düşüncene saygılar tabiki  :)

Hayal kurmak beyni harekete geçirdiğine göre aşık biride bolca hayal kuracağına göre kişi karmaşık sorunlara daha kolay çözüm bulabilir...

Örneğim tuhaf olmuş olabilir :P :)
Değiştirim...Birbirini seven2 kişi var diyelim zor bir durum içerisinde ve sevdiği kişiyle kavuşmak için hayal kurark beynini geliştiriyor aynı zamanda da bu karmaşık sorunun içerisinden çıkmak için elinden geleni yapmış oluyor ki çok nadir durumlar dışında da birbirlerine kavuşurlar...Yani bu durmda hayal kurarak sorununu çözmüş olur aşık kişi...

Hayal kurmak benim için uykuya dalmadan önceki zaman dilimidir. Hergün düzenli olarak... :)
Hayal:hayatın uzun yollarının benzinliklerinde verilen molalardır. Kararında molalar; beyniniz için benzin aldırır. Şöför olan sizi dinlendirir. Yeni bir yol için sizi hazırlar.  ;)

Bana göre hayal kurmak sorunları çözmekten ziyade belki geçici olarak bizim kafamızda üstünü örter.

Geri