Hepsi birbirinden harika ekleyenlerin emegine sağlık yüzümü güldürürken düşündürdürdükleri için.. Bu bir bir tanede ben denk geldim ve banada eskiden balık hafizalı dedikleri için gülümsedim ;D
BHerkesin yaşama bakış açısı farklı farklı.. Kimileri acı vermekte kimileride zulme karşı direnmekten zevk alırmış.. Öyle ya zevkler ve renkler tartışılmazmış : (
Sadistlik duygusunun son aşaması ne yazıki hala günceliğini korumakta. Dünyada yaşanan katliamları o kadar kanıksamışızki. İster gül -ister ağla sonuç değişmiyor..Tercihi bir durum.. Bana sorarsanız insanlık onuru herşeyin üzerindedir..!
Walla biraz inatçı olduğum sölenir ama inanın bu kadar değilim. Ben olsam baltayı gürdüğüm anda sesim kesilir suçu hemen kabul eder en azından iki parça galinde ölmeyi tercih derdim: ((
hırslı.28 : ) ne gülmesi ? Ya biliyormusun çok korktum , şu an inatçı huylarımdan tamamen arınmış durumdayım ama : (( Şimdi de " suçsuzum ne olur beni öldürmayin" paranoları başladı : ((
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.