S
Zynep' Alıntı:Davul bile dengi dengine... mi diyeyim? Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş... mu?
Teşekkürler Tarık.
bıldırcın' Alıntı::kahkaha :kahkaha :kahkaha :kahkaha
Yeteeer artık gülmeyim diyorum ama dayanamıyorum alemsin Tarık ya ;D
senarist081' Alıntı:bıldırcın' Alıntı::kahkaha :kahkaha :kahkaha :kahkaha
Gülmek bir sitede okudum,ömrü uzatıyormuş..Allahın da takdiri ile hepimizin ömrü bugün uzadı arkadaşlar..Ömrünüz uzun olsun,sevinciniz eksik olmasın inşallah..![]()
Bülent' Alıntı:senarist081' Alıntı:bıldırcın' Alıntı::kahkaha :kahkaha :kahkaha :kahkaha
Gülmek bir sitede okudum,ömrü uzatıyormuş..Allahın da takdiri ile hepimizin ömrü bugün uzadı arkadaşlar..Ömrünüz uzun olsun,sevinciniz eksik olmasın inşallah..![]()
:vaav :kahkaha :kahkaha :kahkaha :eglen
Çok alemsiniz arkadaşlar yaa.
Teşekkürler...
Valla böyle gülmeye devam edersem yaptırdığım estetik germe ameliyatları boşa gidecek, yüzüm kırışacak.![]()
dideM' Alıntı:;D ;D ;D
çok güldüm bugün yaa..
Rezil rüsva ettiniz beni iş arkadaşlarıma.. Gören hiç çalışmıyor diyecek, hem işyerinde çalışıyorum hem size yetişmeye çalışıyorum![]()
Çaktırma!bıldırcın' Alıntı:AAA Bülent sen estetiklimiydin yaw ;D ;D
Geçmiş ola kendi ağzınla yakalandınBülent' Alıntı:Çaktırma!bıldırcın' Alıntı:AAA Bülent sen estetiklimiydin yaw ;D ;D![]()
Skandal! :-[bıldırcın' Alıntı:Geçmiş ola kendi ağzınla yakalandınBülent' Alıntı:Çaktırma!bıldırcın' Alıntı:AAA Bülent sen estetiklimiydin yaw ;D ;D![]()
![]()
;D ;D ;DZynep' Alıntı:Gülme rekoru bende sanırım bugün.
Öğleden sonra hiç bir işe bakamadım...
Zynep' Alıntı:Gülme rekoru bende sanırım bugün.
Kimseye kaptırmam en yüksek skor benimBülent' Alıntı:;D ;D ;DZynep' Alıntı:Gülme rekoru bende sanırım bugün.
Rekor için sabahtan beri mücadele ettim ben.![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.