S
Evet,galibaZynep' Alıntı:Davul bile dengi dengine... mi diyeyim? Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş... mu?
Teşekkürler Tarık.
Gülmek bir sitede okudum,ömrü uzatıyormuş..Allahın da takdiri ile hepimizin ömrü bugün uzadı arkadaşlar..Ömrünüz uzun olsun,sevinciniz eksik olmasın inşallah..bıldırcın' Alıntı::kahkaha :kahkaha :kahkaha :kahkaha
Yeteeer artık gülmeyim diyorum ama dayanamıyorum alemsin Tarık ya ;D
:vaav :kahkaha :kahkaha :kahkaha :eglensenarist081' Alıntı:Gülmek bir sitede okudum,ömrü uzatıyormuş..Allahın da takdiri ile hepimizin ömrü bugün uzadı arkadaşlar..Ömrünüz uzun olsun,sevinciniz eksik olmasın inşallah..bıldırcın' Alıntı::kahkaha :kahkaha :kahkaha :kahkaha
;D ;DBülent' Alıntı::vaav :kahkaha :kahkaha :kahkaha :eglensenarist081' Alıntı:Gülmek bir sitede okudum,ömrü uzatıyormuş..Allahın da takdiri ile hepimizin ömrü bugün uzadı arkadaşlar..Ömrünüz uzun olsun,sevinciniz eksik olmasın inşallah..bıldırcın' Alıntı::kahkaha :kahkaha :kahkaha :kahkaha
Çok alemsiniz arkadaşlar yaa.
Teşekkürler...
Valla böyle gülmeye devam edersem yaptırdığım estetik germe ameliyatları boşa gidecek, yüzüm kırışacak.
Aynen.dideM' Alıntı:;D ;D ;D
çok güldüm bugün yaa..
Rezil rüsva ettiniz beni iş arkadaşlarıma.. Gören hiç çalışmıyor diyecek, hem işyerinde çalışıyorum hem size yetişmeye çalışıyorum
Çaktırma!bıldırcın' Alıntı:AAA Bülent sen estetiklimiydin yaw ;D ;D
Geçmiş ola kendi ağzınla yakalandınBülent' Alıntı:Çaktırma!bıldırcın' Alıntı:AAA Bülent sen estetiklimiydin yaw ;D ;D
Skandal! :-[bıldırcın' Alıntı:Geçmiş ola kendi ağzınla yakalandınBülent' Alıntı:Çaktırma!bıldırcın' Alıntı:AAA Bülent sen estetiklimiydin yaw ;D ;D
;D ;D ;DZynep' Alıntı:Gülme rekoru bende sanırım bugün.
Öğleden sonra hiç bir işe bakamadım...
;D ;D ;DZynep' Alıntı:Gülme rekoru bende sanırım bugün.
Kimseye kaptırmam en yüksek skor benimBülent' Alıntı:;D ;D ;DZynep' Alıntı:Gülme rekoru bende sanırım bugün.
Rekor için sabahtan beri mücadele ettim ben.