Günler 25 saat olacak...

Tamam tamam %30 veririm size paylaşın aranızda.Sizde bana % 30 dan %20 komisyon verirsiniz.Gül gibi geçinir gideriz. :o :o

aydın41' Alıntı:
Tamam tamam %30 veririm size paylaşın aranızda.Sizde bana % 30 dan %20 komisyon verirsiniz.Gül gibi geçinir gideriz. :o :o

yani yaklaşık 100 milyon yıl önce, dünyanın kendi ekseni etrafında dönüşünün daha hızlı olduğunu ve günlerin 23 saat olduğunu kanıtladılar.

100 milyon yıl yaşarsanız açarsınız  :D

maxMESA' Alıntı:
100 milyon yıl yaşarsanız açarsınız  :D
Öyle deme Harun...
Bilim adamları herşeyin bir çaresini buluyor... İnsan ömrü gittikçe uzuyor...
Hem sayılı gün çabuk geçer derler..  :D

aydın41' Alıntı:

Ben söylediğimi tekrarlamak istiyorum :D
Fırsatçı !!!!
Biz yorulacaz :oooh :oooh paralar sana kalacak

yok öyle yağma!!!
Ben oynamıyorum ;D ;D

Ben sizi büyük bir külfetten kurtarıyorum siz beni yanlış anlıyosunuz.Daha doğrusu sen yanlış anşıyorsun sunflowers.Paran varmı derdin var arkadaş.Hergün takip.orayamı yatırsam fonmu alsam ,piyasa takibi,oooo
daha sayamadığım birsürü şey.Dua edinki % 20 istedim,tanıdıksınız diye oda yoksa % 25 ten aşağısı kurtarmaz. ::)

Aydın abicim, sen işi kur, işlet, kazan... Gözümüz yok.
Aydan aya atarsın 3-5 bin kadar yeter.  :)

aydın41' Alıntı:
Ben sizi büyük bir külfetten kurtarıyorum siz beni yanlış anlıyosunuz.Daha doğrusu sen yanlış anşıyorsun sunflowers.Paran varmı derdin var arkadaş.Hergün takip.orayamı yatırsam fonmu alsam ,piyasa takibi,oooo
daha sayamadığım birsürü şey.Dua edinki % 20 istedim,tanıdıksınız diye oda yoksa % 25 ten aşağısı kurtarmaz. ::)

:ıyyhh :ıyyhh

aydın41' Alıntı:
Kardeşim 3-5000 nedirki.Siz sermayeyi ortaya koyun gerisini bana bırakın ayıp ettin. ;)

Ben demedimmi bu adam fırsatçı diye!!!!
ön sezilerim beni şimdiye kadar hiç yanıltmadı!!!! ;D ;D

Hayda kötü olduk dimi şimdi.İşte en büyük ders bu kimseye iyilik yapmıcan.Ders olsun bana :( :-[ :-\ :'( :'(

Size iş hayatndaki üç kağıtları öğretiyorum daha ne iyilik yapayım.Bu seferlik komisyon almıyorum. 8)

Hakketten ya ben komisyonumu nerden alcam,site yetkilileri verirmi acep okadar ders anlatıyoruz burda dimi. >:(

Geri