GulsahToptas
Kullanıcı
Acaba;
Özgürlükten anladığımız ne ?
O başlı başına tartışılacak bir durumdur vesselam gülşah.Gülşah' Alıntı:Acaba;
Gülşah' Alıntı:Evet Mustafa Özgürlük göreceli ir kavram ama benim gözlemlediğim kadarıyla,
şimdi gençlik çook fazla diline takmış özgür olmayı.
Bu sebeple sordum.![]()
Fazlası ile kızılabiliyorda o anlamda dedim gülşah.Gülşah' Alıntı:Bunda kızılacak bir durum yok bana göre.
Tugra' Alıntı:işsizlik bence
Mrs.Jadem' Alıntı:ailelerin sorumsuzluğu
Mrs.Jadem' Alıntı:ailelerin sorumsuzluğu
efsane_18' Alıntı:NE VERİOLARDA NE BEKLIOLAR.. Bence genclıgın degil yetişkinlerin sorunlarrını incelemk gereklı :-[ :-[ :-[
Zynep' Alıntı:Mrs.Jadem' Alıntı:ailelerin sorumsuzluğu
Bu şekilde şikayeti olan arkadaşlarımdan konuyu biraz açmalarını rica etsem? Benim gözlemlediğim aile yapılarında epey değişiklikler olduğu elbette ama bunları şikayet konusu yapan arkadaşlarımdan dinlemek isterim.
Sonuçta burada tüm aileleri hedef alan bir suçlama var.
Ben de bir anneyim dolayısı ile aileyim ve öğrenmek isterim gerçekten?
Mrs.Jadem' Alıntı:Zynep' Alıntı:Mrs.Jadem' Alıntı:ailelerin sorumsuzluğu
Bu şekilde şikayeti olan arkadaşlarımdan konuyu biraz açmalarını rica etsem? Benim gözlemlediğim aile yapılarında epey değişiklikler olduğu elbette ama bunları şikayet konusu yapan arkadaşlarımdan dinlemek isterim.
Sonuçta burada tüm aileleri hedef alan bir suçlama var.
Ben de bir anneyim dolayısı ile aileyim ve öğrenmek isterim gerçekten?
Zeynep hn.öncelikle rahatsızlığını bu cümlenin anket içerisinde bulunmasına yöneltseniz..sonuçta burada sadece ankete göre bir cevap veriliyor...
Birde ben burada suçlamada değil sadece onayladığım düşünceyi aktardım...
Ama madem bir açıklama istiyorsunuz;aileler çocuk gelişiminde ve eğitim öğretim hayatında herşey de çok büyük bir rol oynayan kişilerdir..Bazen az vererek bazense çok şeyler vererek çocuğun geleceğine bir şekilde engel yada olumsuzluklarda bulunabiliyorlar..Belki benim bulunuduğum kesimden yada edindiğimden tecrübede böyle sonuç çıkması çok normal birşey,fikirler herzmaan başkalarının ki ile bağdaşacak değil ki!
Feveran Estomp' Alıntı:Eğitim sisteminden başka ne olabilir ki?
dideM' Alıntı:Aileden gelen eğitim bence.

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.