mvö_4ever' Alıntı:kendimden yola çıkarak söylüyorum..eğitim sistemi
kurtlar vadisi delileri : Etkisi olabilir.
avrupa ve amerika özentisi : bu da etkili.
ailelerin sorumsuzluğu : bu da etkili.
eğitim sistemi : olabilir ama öğrencilerin hiç mi suçu yok?
dideM' Alıntı:eğitim sistemi : olabilir ama öğrencilerin hiç mi suçu yok?
Öğrencilerin bu isteksizliği ve umursamazlığı eğitim sisteminden olduğu kadar ailelerinden de kaynaklanıyor. Evdeki yetiştirilmeden..
Benim okuduğum dönemde öğretmenlere saygı vardı Didem.
Şimdi bunu göremiyorum.
Biz yolda öğretmenimizi görünce saygılı bir şekilde ceketimizin onünü kapatır, öğretmenimizi selamlardık. Şimdiki öğrencilerde gömleğin yarısı dışarda, kravat iyice gevşetilmiş veya çıkartılmış, ceketler omuzda, sigara elinde bir de öğretmene karşı "enseye tokat, .... parmak" (afedersiniz) davranışları var ki, hiç hoşuma gitmiyor.
Eğitim sistemi, öğretmen ve ailelerde o kadar köklü bir değişim görmedim ama öğrenciler çok değişmiş
Evet. Maalesef. :-[dideM' Alıntı:O zamanlar korku vardı, şimdi kimse hiçbir şeyden korkmuyor.
Feveran Estomp' Alıntı:Eğitim sisteminden başka ne olabilir ki?
Aynı sistemden çok farklı kişiler/kişilikler mezun oluyor Feveran.Feveran Estomp' Alıntı:Eğitim sisteminden başka ne olabilir ki?
Ne güzel belirtmişsiniz.. Çok farklı kişiler/kişilikler.. Ama beklentiler de bu fark gözetilmiyor..Bülent' Alıntı:Aynı sistemden çok farklı kişiler/kişilikler mezun oluyor Feveran.Feveran Estomp' Alıntı:Eğitim sisteminden başka ne olabilir ki?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.