fıstık'ın Kaleminden

• Konbuyu başlatan fıstık
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Özgün Kalemler kategorisinde fıstık tarafından oluşturulan fıstık'ın Kaleminden başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 52,074 kez görüntülenmiş, 259 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Özgün Kalemler
Konu Başlığı fıstık'ın Kaleminden
Konbuyu başlatan fıstık
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan roze
P

passiflora

Kullanıcı
17 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
İnsanlar ikili ilişki içerisinde oldukları kişilere karşı (Bunlar anne,bana,eş ,sevgili, çocuk,akrabalar) sorumlulukları vardır. Bu sorumlulukları detaylandırmak oldukça kapsamlı ve uzun olduğu için daha sonra paylaşılabilir. Sadakat ise eş yada sevgilinin  birbirini aldatması olarak düşünülmemeli bence. İki sözcüğü de geniş anlamlarıyla düşündüğümüz zaman sorumluluğa dahil olabileceği konusunda ısrarcıyım.  :)

F

fıstık

Korsan' Alıntı:
Ya nasıl anlatsam bilmiomki ama kısaca sorumluluk  Bi insanın  uyum sağlaması üzerine düşen görevleri yerine getirmesi ve kendine ait bir olayın başkaları üzerindeki etkilerinin sonuçlarını üstlenmesi ayrıca kendi sölediklerinin yada yaptıklarının sonuçlarına sahip çıkabilmesi dir  hemen hemen bir kaç özellik daha var ama uzun sürer dediğim gibi kısaca

Ama yukarıda dediğim gibi sadakat baska bir şey  kelime anlamı nın farklılıgından öte ben farklı yorumluyorum o kadar Geneli kapsamıyor Efendim
insanın üstüne düşeni yapmsı demişsiniz... sadakatte böyle değil mi?  düşüncenize saygı duyuyorum ama bildiğim yanlış bir şey varsa onuda düzeltmek isterim.. daha da önemlisi bu farklı düşüncenizin sebebini...  

F

fıstık

passiflora' Alıntı:
İnsanlar ikili ilişki içerisinde oldukları kişilere karşı (Bunlar anne,bana,eş ,sevgili, çocuk,akrabalar) sorumlulukları vardır. Bu sorumlulukları detaylandırmak oldukça kapsamlı ve uzun olduğu için daha sonra paylaşılabilir. Sadakat ise eş yada sevgilinin  birbirini aldatması olarak düşünülmemeli bence. İki sözcüğü de geniş anlamlarıyla düşündüğümüz zaman sorumluluğa dahil olabileceği konusunda ısrarcıyım.  :)
evet aynı görüşteyiz sanırım  :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bir  kere sadakat  passiflora nın dediği gibi basit birşey değil hele hele sadece eş veya sevgilinin aldatması gibi dar bi pencereye hiçmi hiç sıgmaz :) 
Sadakat insanın üstüne düşeni yapması da değil fıstık Orada açıklanmış o sorumluluk oluyor
Sadakatin sadece sözlük anlamına bile baksanız farklı anlamlar tasıdıgını okursunuz  görürsünüz  Ve anlarsınız 

Çok farklı bakıyoruz konuya ama güzel 

F

fıstık

insanın üstüne düşeni yapmasının sorumluluk olduğunu biliyorum sizde öyle yazmışsınız zaten ama asıl sorum sadakatte insanın üzerine düşen görevlerden, olması gerekenlerden bir değil midir?  ???
ayrıca sadakatin öyle dar bir pencereye sığmayacağı konusunda üçümüzde hemfikiriz sanırım

P

passiflora

Kullanıcı
17 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Sevdiklerimize karşı  2.236 maddelik  sorumluluklarımızı yerine getirdiğimiz zaman, Onların sevgisine sadık ve layık oluyoruz. Rakamı salladım  :) Ve çok uykum geldi cümle kurma özürlüyüm. Yarın tartışalım ne olur :-\

F

fıstık

passiflora' Alıntı:
Sevdiklerimize karşı  2.236 maddelik  sorumluluklarımızı yerine getirdiğimiz zaman, Onların sevgisine sadık ve layık oluyoruz. Rakamı salladım  :) Ve çok uykum geldi cümle kurma özürlüyüm. Yarın tartışalım ne olur :-\
aynen çook uykum geldi ama tartışılmalı bence.. yarın görüşmek üzere...  :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Eger sadakat in insanın üzerine düşen bir görev oldugunu kabul edersem sorumlulugun içine atmış olurumki

Zaten amacım 2 sinin farklı anlamları oldugunu savunmak :) Sen avukat olabilirmişsin fıstık :)
Hayır değildir  insanda olması gereken özelliklerden biridir sorumluluktan tamamen farklı olarak

Bak sana şöyle açıklayayım sorumluluk duyman gerekir sadakatli olman gerekir bilmem anlatabildimi ?

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Neyse yarın devam edelim  benim uykum yok ama bekleriz yarın akşamı sizlerle fikir alış verişinden büyük zevk almaya basladım 

Tesekkurler eder  ben buradayım size iyi geceler :)

F

fıstık

Eger sadakat in insanın üzerine düşen bir görev oldugunu kabul edersem sorumlulugun içine atmış olurumki
zaten amacım o   :D
dürüstlük olması gerekn bir şey değil yani öyle mi?

Zaten amacım 2 sinin farklı anlaları oldugunu savunmak :) Sen avukat olabilirmişsin fıstık :)
küçükken hayalini kurduğum mesleklerden biriydi aslında   ::)
Hayır değildir  insanda olması gereken özelliklerden biridir sorumluluktan tamamen farklı olarak
sorumluluğu zaten insanda olması gereken diye tanımladınız ama nasıl dahil olmaz ???

Bak sana şöyle açıklayayım sorumluluk duyman gerekir sadakatli olman gerekir bilmem anlatabildimi ?

bu daha faklı bir boyut bence
bencede çok zevkli oluyor.. neyse yarın görüşmek üzere.. saygılarımla..

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
AAAA Ben insanda sorumluluk yoktur demedimki sadakat onun içinde değildir dedim 

TESEKKUR EDERİM

P

passiflora

Kullanıcı
17 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Korsan harika gidiyordu. Ben buradayım ama fıstık da olmadan tadı çıkamayacak. Sanırım akşamı belkememiz lazım. Evet konu derinleştikçe inanılmaz zevkli oldu.
sevgiler.

S

simurg_288

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
hayal kırıklığının başkenti
ben daha yeni okuyabildim bu bölümü ama çok güzel düşünmüş ve çok güzel tasarlamışsın fıstık ellerine sağlık
HERŞEY KENDİMİZİ GELİŞTİRMEK WE DAHA İYİ BİR GELECEKLE DAHA İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMAK İÇİN

H

hayal_12

Sorularla epeyce yol almış forum.. Çok da güzel olmuş.. Güzel bir tartışma ya da tartışma demeyelim de, herkesin kendince yorumlaması diyelim.. Yüreklerinize sağlık arkadaşlar.. Çok hoş şeyler söylemişsiniz.. Aranızda olmak isterdim ama zaman denen şey bana çok oyunlar oynuyor...  ::)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
passiflora' Alıntı:
Korsan harika gidiyordu. Ben buradayım ama fıstık da olmadan tadı çıkamayacak. Sanırım akşamı belkememiz lazım. Evet konu derinleştikçe inanılmaz zevkli oldu.
sevgiler.
Evet evet eksik olmuyo passiflora

F

fıstık

Korsan' Alıntı:
AAAA Ben insanda sorumluluk yoktur demedimki sadakat onun içinde değildir dedim 

TESEKKUR EDERİM
öyle bir şey dediniz demdim ki ama :-\ bence yazdıklarımı bir daha okuyun derim. bunu nerden çıkardınız anlamadım ki  :-\  :)

F

fıstık

passiflora' Alıntı:
sevgiler.
ben geldim ama siz yoksunuz passiflora  :-\

simurg_288' Alıntı:
ben daha yeni okuyabildim bu bölümü ama çok güzel düşünmüş ve çok güzel tasarlamışsın fıstık ellerine sağlık
HERŞEY KENDİMİZİ GELİŞTİRMEK WE DAHA İYİ BİR GELECEKLE DAHA İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMAK İÇİN
teşekkürler simurg evet herşey gelişimimiz için  :)

hayal_12' Alıntı:
Sorularla epeyce yol almış forum.. Çok da güzel olmuş.. Güzel bir tartışma ya da tartışma demeyelim de, herkesin kendince yorumlaması diyelim.. Yüreklerinize sağlık arkadaşlar.. Çok hoş şeyler söylemişsiniz.. Aranızda olmak isterdim ama zaman denen şey bana çok oyunlar oynuyor...  ::)
fikirlerini öğrenmek isterdim hayal_12 ama dediğin gibi zaman oyun oynuyor... yinede teşekkürler  :)

C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
'' Herşey sende gizli..''

Teşekkürler,fıstık

G

gözyaşı

Kullanıcı
6 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
tekirdağ
benim güzel kardeşim gerçekten çok güzel ifade etmişsin.ve şundan eminimki bi melek gibi kalbin vardır.bana çok yardımcı oldun yaşından büyük olgunluk gösterdin.Allah razı olsun.yolun herzaman açık olsun.