FIKRALAR

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde keyman tarafından oluşturulan FIKRALAR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 191,076 kez görüntülenmiş, 698 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı FIKRALAR
Konbuyu başlatan keyman
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
M' Alıntı:
Adam, tıklım tıklım dolu bir hipermarketteymiş. Alışveriş eden çok güzel bir kadının yanına sokulmuş:
"Afedersiniz hanımefendi, karımı kaybettim bulamıyorum, benimle biraz konuşur musunuz?"

Güzel kadın tepkili bir şekilde:
"Karınızı kaybetmenizle benim ne ilgim var?"

Adam izah etmiş:
"Rica ederim, lütfen yanlış anlamayın. Ne zaman güzel bir kadınla iki çift laf etmeye kalkışsam, karım şıp diye damlar da."
  ;D ;D güzelmiş sağol

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Temel evinde oturuyormuş. Dursun gelip;
- Temel araban çalınıyor demiş.
Temel arabanın arkasından koşmuş ve bir süre
sora geri dönmüş. Dursun :
- Ne oldi yakalayabildin mi ? demiş.
Temel :
- Yakalayamadum ama plakasını aldım demiş.
:)

E

emosin

Kullanıcı
18 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
:ahah  iyi bari plakayı almış  ;D ;D

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
ben anlatım o zamn:)

Ümmed-i Muhammed Ali Mısır'da okuyan bir öğrenci. Sınavlar bitmiş ve yaz tatiline girecekler.. Babası Ali'ye telefon eder ve sınavların nasıl geçtiğini sorar. Ali de bilmediği halde "çok iyi geçti" der ve bunu üzerine babası onu İstanbul'a işlerinde yardım etmesi için çağırır. Ali gidecektir İstanbul'a ve arkadaşına son olarak şöyle der; "Ahmet sen notlarımı öğrenirsin ve beni ararsın. Eğer telefona babam çıkarsa Muhammed'in Ali'ye selamı var dersin; ben anlarım bir tane zayıfım olduğunu." Ahmet notları öğrenir ve arar. Telefona babası çıkar ve Ahmet şöyle der: - Amcacım Ali'ye söyle ona bütün Ümmed-i Muhammed'in selamı var...

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
nil_92' Alıntı:

Ümmed-i Muhammed Ali Mısır'da okuyan bir öğrenci. Sınavlar bitmiş ve yaz tatiline girecekler.. Babası Ali'ye telefon eder ve sınavların nasıl geçtiğini sorar. Ali de bilmediği halde "çok iyi geçti" der ve bunu üzerine babası onu İstanbul'a işlerinde yardım etmesi için çağırır. Ali gidecektir İstanbul'a ve arkadaşına son olarak şöyle der; "Ahmet sen notlarımı öğrenirsin ve beni ararsın. Eğer telefona babam çıkarsa Muhammed'in Ali'ye selamı var dersin; ben anlarım bir tane zayıfım olduğunu." Ahmet notları öğrenir ve arar. Telefona babası çıkar ve Ahmet şöyle der: - Amcacım Ali'ye söyle ona bütün Ümmed-i Muhammed'in selamı var...
:kihkih
;D ;D ayy Süperdi

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
:D Yok akşamdan olduğundan unuttum yoksa unutmam:D
Neyse şimdi Nasrettin Hoca gene göle gitmiş maya çalıo göle.. Çocuğun biri gelmiş yanına Hocam napıyosun demiş. Hoca da görmüon mu oğlum göle maya çalıom demiş. Çocukta aman hocam göle maya çalıosun da ya göl oruç tutuyosa demiş.. Hoca da la olur mu hiç öle şey göl hiç oruç tutar mı demiş.. Çocuk da ya tutarsa demiş :D  :baliktayim  :kahkaha

S

suheda:)

Kullanıcı
31 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
nil_92' Alıntı:

Ben onu şöyle biliyorum:

Bir genç var,arkadaşına diyor:1 zayıfım varsa Cemal'in,2 zayıfım varsa Ali'nini,3 zayıfım varsa Temel'in selamı var de diyor.
Arkadası arıyor:
Teyza oğluna söyle bütün Ümmedi Muhammed'in selamı var diyor.

Y

yaşamdaki gizlilik

Kullanıcı
30 Ağu 2010
En iyi cevaplar
0
0
valla bu pkde kmk dgl ama sgl ysm  :)

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008