FIKRALAR

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde keyman tarafından oluşturulan FIKRALAR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 191,077 kez görüntülenmiş, 698 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı FIKRALAR
Konbuyu başlatan keyman
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Temel iş icabı kasabaya inmiş. Dönerken karısı Fadime'ye hediye olarak bir ayna almış. Eve geldiğinde daha önceden hiç ayna görmeyen Fadime'ye aynayı vermiş. Fadime aynaya bakınca ağlaya ağlaya annesinin yanına koşmuş:

"Ana ana bak Temel'in yaptığına. Bunca yıldan sonra üzerime kuma getirmiş."

Annesi aynaya bakmış:

"Tüh gözün kör olmasın damat. Bu karı hem yaşlı hemde çirkin..."

H

hayal73

Kullanıcı
4 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Üç mühendis ve üç işletmecinin trenle iş seyahatine çıkmaları gerekir. Tren garına giderler. Üç işletmeci 3 bilet aldığı halde mühendisler tek bilet alır. İşletmeciler bunun sebebini sorduklarında mühendisler, "Bekleyin, görün," derler.

Trene binerler ve tren hareket ettikten bir süre sonra üç mühendis kalkıp hep beraber trenin tuvaletine girerler. Biraz sonra kondüktör gelir ve üç işletmeciden üç bileti alır. Tuvaletin önünden geçerken kapıyı tıklatıp, "Bilet lütfen!" der. Kapı açılır ve bir el bileti uzatır. İşletmeciler bunu görürler. Taktiği kapmışlardır.

Dönüş yolculuğu için yine gara giderler. İşletmeciler bu sefer tek bilet almışlardır. Mühendisler ise hiç bilet almaz. İşletmeciler yine şaşırıp sebebini sorduklarında mühendisler yine bekleyip görmelerini söylerler.

Bir süre sonra yolculuk başlar. Önce işletmeciler kalkıp tuvalete girer. Ardından da mühendisler karşısındaki tuvalete girer. Kondüktörün gelmesine yakın bir mühendis çıkıp karşı kapıyı tıklatır ve "Bilet lütfen!" der. Açılan kapıdan bir el bileti uzatır. Bileti alan mühendis diğer tuvalete döner.

H

hayal73

Kullanıcı
4 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Gerçekten süper arkadaşım ..Bende çok beğendim ve paylaşmak istedim ..Zekanın böylesi .. :D :D..

A

ayd

Kullanıcı
10 May 2010
En iyi cevaplar
0
0
kraman
M' Alıntı:
Temel iş icabı kasabaya inmiş. Dönerken karısı Fadime'ye hediye olarak bir ayna almış. Eve geldiğinde daha önceden hiç ayna görmeyen Fadime'ye aynayı vermiş. Fadime aynaya bakınca ağlaya ağlaya annesinin yanına koşmuş:

"Ana ana bak Temel'in yaptığına. Bunca yıldan sonra üzerime kuma getirmiş."

Annesi aynaya bakmış:

"Tüh gözün kör olmasın damat. Bu karı hem yaşlı hemde çirkin..."
;D

A

ayd

Kullanıcı
10 May 2010
En iyi cevaplar
0
0
kraman
hayalhane' Alıntı:
Bi delikanlı namaza geç kalır.Alel acele abdest alır namaza gelir ama,telefonu kapatmayı unutur.

Hocada tevafuk'a başlar.

Kul eûzu birabbin naasssss
(telefon) zırrrrrrr
Melikin naaassss
(telefon) zırrrrr
Hoca dayanamaz artık

İlahiiin naasss,yese baasss !!!!

;D ;D ;D
orjinal
:D

A

ayd

Kullanıcı
10 May 2010
En iyi cevaplar
0
0
kraman
Harun' Alıntı:
Eheh ilk fıkra benden gelsin madem  :)

ülkenin birinde dünya çapından feministleri bir araya getiren bir organizasyon yapilmiş. amaçları ceşitli seminerler yapıp tecrübelerini birbirlerine anlatmakmış. birisinde söz alan ingiliz kadın anlatmış:
- "bir gün kocam gelince "bulaşıkları artık ben yıkamıycam, sen yıka" dedim. 1. gün bir degişiklik görmedim, 2. gün görmedim, 3. gün yıkamaya başladı" demiş.
alman kadın:
- "bir gün kocam gelince "çamaşırları artık ben yıkamıycam, sen yıka" dedim. 1. gün bir degişiklik görmedim, 2. gün görmedim, 3. gün yıkamaya başladı" demiş.
türk fadimeye sıra gelince o da şunları söylemiş:
- "bir gün kocam gelince "yerleri artık ben temizlemiycem, sen temizle" dedim. 1. gün birşey görmedim, 2. gün görmedim, 3. gün yavaş yavaş görmeye başladım" demiş.

türk erkeği başka ;D

A

ayd

Kullanıcı
10 May 2010
En iyi cevaplar
0
0
kraman
Mrs.Jadem' Alıntı:
AKILLI KADIN

Karısından boşanmış olan bir adam, o gün annesini görecek olan kızına
- ''Al kızım bu zarfı. Sen artık 18 yaşına bastın bu annene vereceğim son
nafaka çeki.
Bunu annene ver, sonra 1 adım geri çekil ve annenin yüzündeki ifadeyi seyret
demiş.
Kız annesine gitmiş;
- ''Anne, babam bu zarfı sana gönderdi ben artık 18 yaşıma bastığımdan
sana gönderdiği son nafaka çekiymiş.
zarfı sana verip sonra 1 adım geride durup senin yüzündeki
ifadeyi seyretmemi söyledi''.
Annesi;
- ''Peki kızım şimdi babana git 18 seneden sonra O'na aslında senin
gerçek baban olmadığını söyle sonra
1 adım geri çekil ve yüzündeki ifadeyi seyret'' :D
; :kihkihah şu kadınlar yok mu

H

hayal73

Kullanıcı
4 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Mafya babası haraçlarını toplaması için yeni bir tetikçi buldu. Seçtiği adam sağır ve dilsizdi. Çünkü baba, bu tetikçi yakalanırsa polise fazla bir şey anlatması mümkün olamaz, diye düşünüyordu...

Baba, bir gün ödemelerin geciktiğini fark etti ve tetikçiyi odasına aldırttı, bir de işaret dilini bilen tercüman buldular. Tercüman işaretle sordu: "Para nerde?"

Sağır dilsiz işaretle yanıt verdi: "Ne parası? Benim paradan maradan haberim yok. Neyden bahsettiğinizi anlamıyorum."

Tercüman tercüme etti: "Neden bahsettiğinizi anlamıyormuş..."

Baba 38'liği koltuk altından çekip sağır dilsizin beynine dayadı: "Şimdi sor bakalım, para nerede?"

Tercüman işaretle sordu: "Para nerede?"

Sağır dilsiz kan ter içinde işaretle yanıt verdi: "Şehir merkezindeki parkta, büyük heykelin olduğu kapıdan girince soldan 3. ağacın kovuğunda yüz bin dolar var."

Baba öfkeyle gürledi: "Ne dedi?"

Tercüman yanıtladı: "Dedi ki, hala neyden bahsettiğinizi anlamıyormuş, ayrıca o tetiği çekmek de biraz sıkarmış.."

S

suheda:)

Kullanıcı
31 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
keyman' Alıntı:
temel ile dursun yürürkün dursun şöle demiş
: temel orman ne kadar güzel değil mi?
temel de: ağaçlardan bişe göremiyorum.. :D

HAHAHAHAHAHAHA(!)ÇOK KOMİKSİN İLAHİ!ÇOK GÜLDÜM YA(!)

H

hayalhane

Nasrettin hoca birgün namazda sonra yemek üzre kendine bir tabak etli yemek yapar,hazırlar.
Sedirin üstüne koyar ve namaza durur.
O ara bir kedi gelir,yemeğe yaklaşmaya başlar....
Hoca da namazı bozamaz ama yemeğide yedirmek istemez kediye..
Baktı olacak gibi değil Pisssssssmillahirrahmanirrahimmmmm !! der. ;D ;D

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
hayalhane' Alıntı:
Nasrettin hoca birgün namazda sonra yemek üzre kendine bir tabak etli yemek yapar,hazırlar.
Sedirin üstüne koyar ve namaza durur.
O ara bir kedi gelir,yemeğe yaklaşmaya başlar....
Hoca da namazı bozamaz ama yemeğide yedirmek istemez kediye..
Baktı olacak gibi değil Pisssssssmillahirrahmanirrahimmmmm !! der. ;D ;D

:) fena taktik değilmiş (=

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Her Yıl İsviçre'nin Zürih Kentinde Dünya Feministler Federasyonunun Olağan Toplantısı Yapılmaktadır.... Son Toplantıda Şu Karar Alınmıştır: “Her Üye Eve Gittiğinde Kadın-Erkek Eşitliğini Savunacak Ve Bir Ay Sonra Yapılacak Olan Toplantıda Sonucu Rapor Halinde Sunacak”.

Gerçektende Bir Ay Sonra Aynı Yerde Toplanılmış Ve Raporunu Sunmak Üzere Kürsüye İlk Olarak

Amerikalı Bayan Feminist Çıkmış Şöyle Demiş:
- Eve Gittiğimde Kocama Dedim Ki : “Neden Bu Evde Çamaşırları Hep Ben Yıkıyorum? Bundan Böyle Temiz Çamaşırlar Giymek İstiyorsan Sen De Çamaşır Yıkamalısın..”
Birinci Gün Bir Şey Görmedim İkinci Gün Bir Şey Görmedim Üçüncü Gün Bir De Baktım Ki Eşim Çamaşır Yıkıyor.

Bu Defa Kürsüye Alman Feminist Bayan Çıkmış :
- Ben De Eve Gittiğimde Eşime Dedim Ki : “Neden Bu Evde Sürekli Ütüleri Ben Yapıyorum? Bundan Böyle Ütülü Çamaşırlar Giymek İstiyorsan Sende Ütü Yapmalısın ..”
Birinci Gün Bir Şey Görmedim İkinci Gün Bir Şey Görmedim Üçüncü Gün Birde Baktım Ki Eşim Ütü Yapıyor.

Kürsüye Fransız Feminist Bayan Çıkmış :
- Ben De Eve Gittiğimde Eşime Dedim Ki : “Neden Bu Evde Sürekli Yemekleri Ben Yapıyorum? Bundan Böyle Güzel Yemekler Yemek İstiyorsan Sende Yemek Yapmalısın ..”
Birinci Gün Bir Şey Görmedim İkinci Gün Bir Şey Görmedim Üçüncü Gün Birde Baktım Ki Eşim Yemek Yapıyor.

Sıra Türkiye'den Feminist Fadime'ye Gelmiş:
- Ben Eve Gittiğimde Eşime : “ Neden Bu Evde Sürekli Bulaşıkları Ben Yıkıyorum? Bundan Böyle Temiz Tabaklarda Yemek Yemek İstiyorsan Sende Bulaşık Yıkamalısın” Dedim.
Birinci Gün Bir Şey Görmedim İkinci Gün Bir Şey Görmedim Üçüncü Gün Sol Gözüm Hafiften Görmeye Başlamıştı. :)))

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Adam, tıklım tıklım dolu bir hipermarketteymiş. Alışveriş eden çok güzel bir kadının yanına sokulmuş:
"Afedersiniz hanımefendi, karımı kaybettim bulamıyorum, benimle biraz konuşur musunuz?"

Güzel kadın tepkili bir şekilde:
"Karınızı kaybetmenizle benim ne ilgim var?"

Adam izah etmiş:
"Rica ederim, lütfen yanlış anlamayın. Ne zaman güzel bir kadınla iki çift laf etmeye kalkışsam, karım şıp diye damlar da."

H

hayalhane

M' Alıntı:
Adam, tıklım tıklım dolu bir hipermarketteymiş. Alışveriş eden çok güzel bir kadının yanına sokulmuş:
"Afedersiniz hanımefendi, karımı kaybettim bulamıyorum, benimle biraz konuşur musunuz?"

Güzel kadın tepkili bir şekilde:
"Karınızı kaybetmenizle benim ne ilgim var?"

Adam izah etmiş:
"Rica ederim, lütfen yanlış anlamayın. Ne zaman güzel bir kadınla iki çift laf etmeye kalkışsam, karım şıp diye damlar da."

;D ;D ;D

H

hayalhane

Temel otelin birinin odasında kara kara düşünüyor.. 'Ulan' diyor, "Ben aşağıdan içki isterken laz olduğum anlaşılır mı acaba?" Geçiyor aynanın karşısına ve prova yapıyor. "Bana bir fvisku.. yok böyle anlarlar".. "Bana bir rakı, yok" diyor "böyle de anlarlar". "Bana bir bira.. tamam" diyor "böyle iyi.. anlamazlar". Ve aşağıya iniyor. Masaya dirseklerini dayıyor ve sesleniyor: - "Barmen bana bir bira". Barmen Temel'i biraz süzdükten sonra soruyor: - "Birader sen laz mısın?" Temel: "uuuy nasil anladın" diyor: - "Burası resepsiyon bar karşıda.."

;D ;D ;D ;D