FIKRALAR

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde keyman tarafından oluşturulan FIKRALAR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 191,077 kez görüntülenmiş, 698 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı FIKRALAR
Konbuyu başlatan keyman
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
N

nagehan

Kullanıcı
28 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Adam, yirmi yıl hücre hapsi yemiş.Devlet, her on yılda bir her istediğini odasına getirecekmiş. Adama sormuşlar ilk onyıl için ne istiyorsun diye. Adam, on yıl yetecek kadar sigara istemiş. gardiyanlar sigaraları getirmişler. Aradan on yıl geçmiş...  gardiyanlar hücreye girmişler ve sigaraların bir paket bile eksilmediğini görmüşler.Adama, her halde sigaraları beğenmedin. ikinci on yıl için ne istiyorsun deyince,adam öfkeyle bağırmış: ÇAAKMAAAAAAAKKKKK:)) :)) :))

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Temel,Fransız ve İngiliz bir otele giderler.Temel karıncalı oda,Fransız çivili oda,İngiliz tahtalı oda da yatar.Ertesi gün otel sahibi onlara nasıl yeriniz rahatmıydı diye sorar.İngiliz :
-Tahtanın üzerinde yata yata tahtalı köye gittim.Fransıza sorar;
-Ben çivinin üzerinde yata yata delik deşik oldum.Temel ise;
-Valla çok güzel yattım bir karınca öldürdüm diğerleri cenazesine gitti  ;D

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Sevgililer Günü rüyası

SEVGİLİLER Günü kadın sabah uyanır uyanmaz;

“Kocacııııııım” demiş... “Rüyamda ne gördüm biliyor musun, akşam eve elinde çok şık paketlenmiş bir kutuyla geliyorsun. Ben de paketi heyecan içinde açıyorum ve içinden ne çıkıyor biliyor musun.... BİR İNCİ KOLYE!... Sence bunun anlamı ne olabilir?”

Adam gülümsemiş;

“Bu akşam öğrenirsin sevgilim...”

Ve adam akşam eve gelmiş, elinde gayet şık paketlenmiş bir kutu... Kadın gözlerine inanamamış;

“Kocacıııııımmmm sen bir harikasın!..” diye paketi alelacele açmış,

... Ve kutunun içinden ne çıkmış dersiniz?

RÜYA TABİRLERİ KİTABI

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ebru' Alıntı:
Temel ise;
-Valla çok güzel yattım bir karınca öldürdüm diğerleri cenazesine gitti  ;D
Ah Temel ahhh sen Karadeniz'in gururusun..
Bir de Lazların kafası 12'den sonra çalışmaz derler..

B

beyazdilekce

Kullanıcı
1 Ara 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Erzurumlunun biri doktora gitmiş,doktora ateşini ölçtürmüş,
Doktor;"Beyfendi ateşiniz 36,5 normal" demiş.
Erzurumlu;"La doktor beg ben çok üşim şu ateşimi 40,50 yapta parası ne ise verem."
;D

Y

yadois

Kullanıcı
20 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
VERDİNİZ Mİ?
Temel araba sürerken kırmızı ışıkta geçmiş.Tabii bunu gören polis temeli durdurmuş. Polis: - "Ehliyet ve ruhsat beyfendi!" Temel: - "Verdunuzda mi isteysunuz.."

Asker - Kamuflaj

Askerde kamuflaj yarismasi var... Herkes çuvallara giriyor,komutan gelip tekme atiyor onlarda hayvan sesleri çikariyorlar komutan onayliyor.
Birinci çuvala vuruyor.. Hav hav hav. Komutan aferin diyor köpek çuvali.... Ikinci çuvala vuruyor, miyav miyav.. Komutan gene begeniyor..
Böyle on onbes çuval geziyor. Hepsi çok iyi taklit yapiyorlar... En son çuvala vuruyor ses yok... Daha sert vuruyor gene ses yok, tekme, tokat, tahta, tüfek, ses yok... Askerlere emir veriyor iyicene tekmeleyin... Çuvaldan kan sizmaya basliyor..
Bes dakika sonra da ince, bitkin bir ses:
"Patateeeeeees"   

Asker - Titanik
    Hitler ele geçirilen Ingiliz, Fransiz ve Yahudi üç esire bir sans tanimak istemis..
- "Size birer soru soracagim, bilirseniz sizi birakacagim" demis.
Ingilize sormus:
- "Titanik kaç yilinda batti ? Ingiliz hemen cevap vermis
- "1912"
Hitler Ingilizi göndermis, Fransiza sormus bu kez,
- "Titanik'te kaç kisi öldü?" Fransiz cevap vermis
- "1050"
- "Tamam, sen de gidebilirsin" diye özgür birakmis. Ve Yahudi'ye dönmüs:
- "Say lan ölenlerin isimlerini!"

Asker - Tek ben miyim?
.Mehmet elde tüfek yerde yatiyormus.Komutan gelip sormus :
    -Düsman önden gelirse ne yaparsin?
    Mehmet cevaplamis. Su yandan, bu yandan, arkadan gelirse, diye tekrar sormus komutan. Mehmet bunlari da cevaplamis.
    Komutan en sonunda :
    -Ya düsman tepeden gelirse? deyince.
    -Bu memleketin tek askeri ben miyim komutanim?   

Asker - Nöbet
    Çavus, acemi erlere nöbet bekleme usulünü ögretiyordu. Yalniz biraz kekemeydi:
-Ka.. ka.. karanlikta.. bir.. bir.. biri ya..yaklasirsa... "du.. du.. dur... ki.. ki... kim o..." di... diye bagirirsiniz... Dur... durmazsa... bir... bir kere da... daha ba.. bagirirsiniz... Ge... gene du... durmazsaa... a... ates e... eder... edersiniz... Ya... yalniz... ço.. ço... çok a... a... acele etmeyin... Be.. belki ge... gelen benim... ...!!   

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Baba çocuğuna:
"Oğlum Atatürk senin yaşındayken sınıfının birincisiydi" demiş..
Çocuk babasına:
"Ama senin yaşındayken de cumhurbaşkanıydı"

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
"Bir gün okula yeni gelen din kültürü öğretmeni tanışmak için öğrencileri kaldırır.
Öğretmen öğrencinin birine :
senin adın ne bakalım
-Fatih hocam
ne güzel ismin var oku bakalım Fatiha Suresi'ni der.
Daha sonra sıra ile İsa yı, Yunus'u vs. tüm öğrencileri kaldırır ve ilgili sureleri okutturur.
arka sıralarda kızaran, terleyen çekinen saklanan birini görür ve onu ayağa kaldırır.
Oğlum senin adın ne bakalım..
Küçük Kabardey heyecenlı bir şekilde; benim adım Yasin hocam ama arkadaşlar bana kısaca Kevser derler.." :)

B

beyazdilekce

Kullanıcı
1 Ara 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Yerli Virüs Mesajı![/b] :D
SAYIN MESAJI ALAN KİŞİ!
Şu anda pir Laz Virüsü  almış puluniysunuz.
Piz Of-Trabzon-Türkiye'de henüz yeterli teknolojik imçanlara sahip olmatuğumuzdan pu pir MANUEL virüstür!
Lütefen kendi hard disçinizdeki püdün  tosyalari çendinuz silerek  yok edinuz ve bu maili biltuğunuz herçese cönderinuz!
Pize yardımci oltuğunuzdan dolayi çok teseççür ederuz. (HACKER TEMEL)

K

kahvekeyfi

Kullanıcı
11 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Çocuk dedesinin yanına sokuldu.
-Dede gözünü kapatır mısın?
-Neden kapatayım yavrum?
-Çünkü annemle babam deden gözlerini bi kapatırsa çok zengin olacağız dediler de.

B

beyazdilekce

Kullanıcı
1 Ara 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Temel ile Dursun Amerikada itfaiye teskilatina girerler, yangin ihbari alinir. Çok katli bir binada kreste yangin çikmistir. itfaiyeci merdiveni çalismaz.
Temel yukari çikar. Dursun asagida kalir. Temel asagida bekleyen Dursunun kucagiina çocuklari atmaya baslar. Temel atar, Dursun tutar, kaldirima koyar.
Bir çocuk, iki çocuk, üç çocuk, derken besinci zenci çocukdur.. Temel birakir, Dursun yakalamak için kollarini açmaz. Çocuk paat yerde.
Tekrar at, tut kenara koy, tut at kenara koy. Temel yine zenci çocuk atar. Dursun yine tutmaz. Çocuk paat gene yerde..
Dursun yukari bagirir:
-Yaniklari atarak vakit kaybetme..  ;D

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Arkadaşlar fıkralarınız için ayrı konu açmayın lütfen. "Fıkralar" isimli konu başlığının altında paylaşabilirsiniz.

Teşekkürler.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Hazır yeri gelmişken bari bir fıkrada ben anlatayım ..
Umarım oğlum (evlendiğinde) benden yardım istemek durumunda kalmaz .Bana göre olmayan oldukça zor bi'durum..
Düşünsenine eli maşalı bir kayınvalide adayı
Haklı olaraktan kimse istemez hane:)

Eşimle kavga ettim ne yapacam anne  

Eşiyle yine kavga ettiğini söyleyen yeni evli genç kadın telefonda annesinden yardım istedi:

“Anneciğim bu kez ona iyi bir ders vermek istiyorum”
dedi.
”Bir süre eve dönüp senin yanında kalabilir miyim?”

Annesi bir süre duraksadıktan sonra kızına daha etkin bir çözüm yolu önerdi:

“Eşine gerçekten iyi bir ders vermek istiyorsan”dedi.”Ben gelip sizde kalayım bir süre.”

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Fırsat düşmanı kaynana :D neden kaynanalar sevilmez anlamıyorum oysaki hepsi bir değiller :)..Neysee konu dışı olmasın

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
Mail farklı bir yerde farklı bir bayana gider. tam bu sırada kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi, yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.

Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.

Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım.seninde kayıtların hazır. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
Not : Burası çok sıcak

:D
;D