Evlenmeden önce dikkat!

Ben mesela bir erkeği m okuyunca çok beğendiğim yazılardan birtane süper olmuş valla adam gibi bir işin olursa arabada alırsın evde kardeşim ;) ;)

tezcan_18' Alıntı:
Ben mesela bir erkeği m okuyunca çok beğendiğim yazılardan birtane süper olmuş valla adam gibi bir işin olursa arabada alırsın evde kardeşim ;) ;)

kesınlıkle tezcan_18..ama bırakıp gıtmemesıde önemli..düşünsene onla bı hayat kurmaya hazırlanmışken bi bakmışsınkı senı yarı yolda bırakıb gıdıo olajak işmi yhu?

Sizi bırakıp giden zaten hic bir zaman iyi bir es olamaz bence buna üzülmeyin o hataya düsmeden ayrılmıssınız ne mutu sizlere.. ;) Ne derler hatanın neresinden dönsen kardır.. :)

bi erkek olarak yorum yapmak istiyorum bu özellikte bi erkek yok o yüzden böyle birini bekleyerek zamanınızı boşa harcamayınnn.... :)

bencede hepsinin bir erkekte olması zor.yani olsa bile zamanla bişey kalmaz özellikle evlenince diye düşünüyorum.şimdilik evlilik bana uzak.mutlu olmayı bilen herzamn mutlu olur.mutluluğu tek taraflı düşünmemek gerekir ;)

Evet dikkat edilmesi gereken şeyler..

Kimse evlenmeyi istemiyor artık düşünmüyor ne olacak bu dünyanın hali yahu? :P

valla evlenenlerle idare edeceğiz artık ;Dgözümüzü korkutuyorlar napalım :D

Herşeyin başı dürüstlük ve saygı, bu özellikte birini bulursanız bayan erkek farketmez, hiç kaçırmayın derim  ;)

Geri