ESNEYEBİLEN DAVRANIŞ KALIPLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DUYARKAT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benimki de sürücü davranış kalıbı. Hızlı ve net konuşmak, mükemmelliği sevmek... Paylaşımın için çoook tşk ler.

Paylaşımın için teşekkürler,
Ben kendime göre bir kalıp bulamadım , ama hepsinden biraz var bende o zaman ben karma kalıp oluyorum sanırım  :)))

Benimde baskın gelen tarafım ... :D :D
4) İFADECİ DAVRANIŞ KALIBI: Genelde eğlenmeyi seven insanlardır. Kalabalık insan topluluğu olan bir yerde sürekli kahkaha atan bir grup görürseniz bilin ki bu insanlar ifadecilerdir.

çok ilginç ve güzel bir yazı
ama ben ne olduğuma karar veremedim  ::)

gerçekten güzel ve doğru yazıyı okurken çevremdeki insanları arkadaşlarımıdüşündümde hepsine uyan bi davranış kalıbı var gerçekten. benimki dost canlısına daha yakın ama en iyi dostlarım ifadeci.

Paylaşım için teşekkürler...Şu davranış kalıbına uyuyorum diyemedim,belki de kalıpların garnitürü şeklindeyim..

güzel bi paylaşım tşkrlrr benim davranış kalıbım analitik sanırım  :-\ sonda söylenen söz çokta destekler biçimde değil "Önemli olan burda karşımızdakinin davranış kalıbını bilmek" kendimizi tanımadan kabullenmeden sadece başkalarının davranış kalıplarıyla kendimizi yönlendirmek yanlış olur bence..

Geri