dur sen beni o katagoriye sokma ben gerçektende ağlamam millet içinde ağlamak tabiki güçsüzlük değildir ama açık vermektir başkalarına benim düşüncem bu en azından
bundan da emin olamayız ki belki de bazı noktalarda ağlamak açık vermek değildir başklarına... çevredekilerin saygısını, sevgisini kazanmak; onların da bizimle beraber ağlamasını sağlamak sonucu veremez mi bazen? ya sende beni yanlış anladın bence, git öle ona buna ağla sulugöz ol demiom ki ama ne olursa olsun, nerde olursan ol, çevrende kim olursa olsun içinden ağlamak geliosa, ortada ağlanacak bi durum varsa ağla çekinme derim ben...
bence en iyisi içindeki acıyı göz yasları ile dökebiliosa insan ne mutlu ona en kötüsü degilmi içine akıtıp gözyaslarını yutmak.. ben bayan olmama ragmen aglayamam en son ne zaman agladımı bile hatırlayamıyorum ve aglamayı özledim ??? ???
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.